POP top teaser image

Kinderstoelen

Lekker met papa en mama aan tafel zitten, op dezelfde hoogte. Kinderen willen alles kunnen zien en kunnen aanwijzen. Bij wehkamp vind je heel veel leuke, stevige kinderstoelen die jouw kindje een comfortabele houding geven en die gemakkelijk bij iedere tafel aangeschoven kunnen worden. Van de meest eenvoudige bijzetstoelen tot de meest geavanceerde meegroeistoelen. Bekijk ook ons assortiment kinderservies.

43 Resultaten
Aanbevolen

43 Resultaten

Gezellig samen eten met mama en papa

Ze zitten niet graag stil, maar als ze er dan toch even bij komen zitten, willen ze natuurlijk graag op dezelfde hoogte zijn als mama en papa. Samen eten is gezellig en een goede kinderstoel is daarom zeker geen overbodige luxe. De kinderstoeltjes op deze pagina zijn stevig, laten je kindje comfortabel zitten en kunnen makkelijk aan de tafel geschoven worden.

Geavanceerde kinderstoelen die meegroeien met je kindje

Gebruik je de kinderstoel dagelijks? Dan is het een goed idee om te investeren in een geavanceerde meegroeistoel. De kinderstoel van het merk Ding en een aantal stoelen van Topmark groeien mee met de leeftijd van je kindje. Zoek je een veilige stoel voor je kindje, maar vind je het ook wel fijn als de stoel mooi staat in je interieur? Dan kun je de design kinderstoel van Maxi-Cosi eens bekijken. De Maxi-Cosi MOA is namelijk een 8-in-1 multifunctionele kinderstoel met prachtige houten poten. De stoel kan dienen als kinderstoel, maar ook getransformeerd worden tot zitverhoger, peuterkruk én als bureau met een schattig stoeltje. Met deze (gedeeltelijk) houten kinderstoel heeft je kindje dus voorlopig alles wat hij of zij nodig heeft.

Eenvoudige bijzetstoelen die alsnog heel handig zijn

Naast deze geavanceerde stoelen hebben we ook eenvoudige bijzetstoelen die bijvoorbeeld prima zijn om te gebruiken bij opa en oma of als er een vriendje of vriendinnetje op bezoek komt. Een voorbeeld van zo'n handige hoge kinderstoel is de Nemo kinderstoel van het merk Ding. Deze kinderstoel is inklapbaar en neemt daarom niet veel ruimte in beslag.

Andere handige producten voor tijdens het eten

Heb je trouwens al ons assortiment met kinderservies en [drinkbekers]https://www.wehkamp.nl/voeding-drinkbekers/) bekeken? Je hebt dan meteen alles wat je nodig hebt om gezellig samen met je kind(eren) te eten.

Super trots met zijn of haar eigen stoel

Ben je er al uit welke hoge kinderstoel het gaat worden? Wordt het een houten kinderstoel of kies je voor een kinderstoel die opvouwbaar is? Je kindje zal het hoe dan ook geweldig vinden om een eigen stoel te hebben. Is de stoel nog een beetje te groot? Overweeg dan een handige stoelverkleiner, zodat de ruimte om je kindje heen minder groot is en hij of zij ook nog eens lekker zacht zit. Vrijwel alle spullen op deze pagina hebben we op voorraad en daarom heb je je bestelling morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help