POP top teaser image

Overzicht

De mooiste sierkussens bestel je bij wehkamp. Het afwisselen van de kussens op je bank is een goedkoop trucje om je huis aan te passen aan de seizoenen. Af en toe een ander kussen en je hele woonkamer lijkt als nieuw. Let op: de meeste kussens komen inclusief binnenkussens maar er zijn uitzonderingen.

371 resultaten
aanbevolen

371 resultaten

Sierkussens

Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer: met sierkussens geef je elk interieur een bijzonder accent mee. Dat ze voor de sier zijn, spreekt voor zich, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon als kussentje gebruiken. Vaak worden sierkussens gebruikt als extra steuntje in de rug of om de voeten op te leggen. In ons assortiment zie je dat er letterlijk honderden verschillende soorten zijn om uit te kiezen. Dat betekent dat je lekker lang kunt shoppen in onze ruime collectie. Zodra je jouw favoriete sierkussens hebt gevonden, kun je thuis genieten van de keuze die je hebt gemaakt. Veel kussenplezier gewenst!

Van dieren tot effen of bontgekleurd

De manier waarop sierkussens versierd zijn door de ontwerpers ervan, wisselt heel sterk. Een merk als Sissi-Boy staat bijvoorbeeld bekend om degelijke, zachte ontwerpen. Wel in allerlei kleuren en dessins overigens. Maar het contrast met bijvoorbeeld Bloomingville en BePureHome is heel groot. Deze merken hebben sierkussens met een stoere uitstraling. Het merk Essenza heeft naam gemaakt met kussens die bontgekleurd zijn. Je kunt dus altijd een kleur vinden die past bij jouw interieur. Zo zijn er nog veel meer merken waar je uit kunt kiezen in ons assortiment, zoals Riviera Maison, Urban Nature Culture en whkmp’s own. Let wel op, meestal bestaat een sierkussen uit een compleet kussentje maar soms verkopen we alleen de hoes. Vergeet dus het binnenkussens niet! Welke sierkussens mag je binnenkort verwelkomen in jouw huis?

Selecteer op kleur

Omdat het nogal overweldigend kan zijn om door de honderden sierkussens te zoeken, kun je bij ons selecteren op de kleur die je zoekt. Dan zie je meteen een voorselectie die bij je past. Handig!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.