Flessensterilisators

Je wilt er alles aan doen om te voorkomen dat je baby ziek wordt. Onze sterilisators helpen je hierbij! Reinig je flessen met een sterilisator en je weet zeker dat jouw baby niet wordt blootgesteld aan schadelijke bacteriën via de fles. Shop dus snel een sterilisator online!

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Flessterilisators

Je pasgeboren baby wil je beschermen tegen alles wat maar enigszins schadelijk kan zijn. Ook als het gaat om bacteriën en andere ziekteverwekkers die je niet kunt zien. Je kindje is immers nog heel vatbaar op die jonge leeftijd, want het afweersysteem is nog bezig aan zijn opbouw. Gelukkig hebben we flessterilisators om je te helpen met dat beschermende instinct. De naam zegt het al: de voedingsflesjes van je baby worden hiermee weer helemaal steriel en je kunt ze er ook nog veilig in bewaren. Bekijk ons assortiment hier op wehkamp.nl en je vindt vanzelf de flessterilisator die je zoekt. Inclusief onze goede prijs/kwaliteitverhouding én uitstekende service.

Diverse soorten flessterilisators

Je eerste indruk van de Philips AVENT SCF282/02 magnetronstoomsterilisator is dat zo’n compact apparaat verdraaid handig kan zijn. En dat is ook zo, want hij past in de meeste magnetrons. In slechts twee minuten zijn de flesjes gesteriliseerd, waarbij 99,9% van alle schadelijke bacteriën gedood worden. Bovendien is hij gemaakt van BPA-vrij materiaal. Ook met de NUK Vapo Rapid Stoomsterilisator desinfecteer je heel eenvoudig voedingsflessen, fopspenen, bijtringen, borstkolfonderdelen en nog veel meer. Zonder chemicaliën, want je gebruikt desinfecterende waterdamp. Een druk op de knop is alles dat nodig is om het desinfecteren te laten beginnen. Is hij klaar, dan stopt hij automatisch. In de Beaba Steril' Express passen negen standaard zuigflessen tegelijk, of zes zuigflessen met een brede hals. Zodra het deksel warm wordt, verkleurt het warmtegevoelige handvat voor extra veiligheid. Dat geldt ook voor de print op de Difrax Magnetronsterilisator, waarin vier S-babyflessen, (fop)spenen, borstkolfonderdelen en accessoires passen. Welke van deze flessterilisators kies jij?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help