Steppen

De step is een van de leukste manieren om je te verplaatsen. In onze webshop vind je verschillende soorten steppen. Denk hierbij aan stuntsteppen, opvouwbare steppen, elektrische steppen en autopeds.

110 Resultaten
Aanbevolen

110 Resultaten

De mooiste steppen kopen bij wehkamp

Een step is niet alleen leuk speelgoed, maar ook de ideale manier om je snel te verplaatsen. In onze webshop vind je verschillende soorten steppen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Zo zijn voor kinderen de stepjes, opvouwbare steppen en stuntsteppen een aanrader. De stepjes en opvouwbare steppen zijn erg leuk voor de allerkleinsten om mee rond te crossen. Met stuntsteppen kan je kind springen en freestylen. Ideaal als hij of zij een echte daredevil is. Vergeet niet om de kids een helm op te doen als ze spannende tricks gaan uithalen! Zo voorkom je (ernstige) verwondingen. Volwassenen en grote kids verplaatsen zich met een autoped of elektrische step. Met dit type step ben je binnen no-time op je eindbestemming.

Wat is een goede step?

Wat een goede step is, is afhankelijk van waar je de step voor wilt gebruiken. Als je op zoek bent naar een stuntstep voor kinderen is het belangrijk om te letten op zijn of haar niveau. Zoek een step die wat steviger is als je kind net gaat beginnen (en waarschijnlijk nog vaak valt). Als je kind wat meer ervaring heeft, ga je voor een lichte step. Let bij een stuntstep altijd goed op de hoogte. Een stuntstep is namelijk niet verstelbaar. Stepjes en opvouwbare steppen zijn dit meestal wel. Je kind heeft hier lekker lang plezier van. Zoek je een elektrische step of autoped voor jezelf? Check dan eigenschappen zoals het vermogen, de batterij, de oplaadtijd en of de step opvouwbaar is. Als je een step mee wilt nemen in het openbaar vervoer is het zeker een voordeel als je hem opvouwt.

Is een elektrische step legaal?

De wet- en regelgeving rond elektrische steppen is volop in ontwikkeling. Het is dus verstandig om – voordat je een step koopt – even te kijken of deze is toegestaan op de openbare weg. Check of je eventueel een rijbewijs nodig hebt of een helm moet dragen. Daarnaast is het soms verplicht om een elektrische step te verzekeren. Neem de tijd om dit rustig uit te zoeken. Zo ga je goed voorbereid op pad! Ben je op de hoogte van de regels en heb je je nieuwe step in huis? Zorg dan voor een comfy outfit en maak een leuke tocht met je besties!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.