home

Kindermode

11892 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Baby fashion

Dat je nog luiers draagt, hoeft niet te betekenen dat je er niet hip uit kan zien. Integendeel, durven we wel te zeggen. Van cute tot cool: de jurkjes, rompertjes, jeans en mutsjes van deze babymode merken maken van je kindje een instant hipstertje. En het leuke is: ze hebben er zelf nog heel weinig over te zeggen. Dus je kan helemaal los!

Hipperdepip: de leukste babykleren van het moment

Van babykleding wil je in eerste instantie dat het lekker zit. Je kindje moet er vrij in kunnen bewegen, het moet zacht aanvoelen en eenvoudig aan en uit te trekken zijn. Daarnaast is het wel zo leuk als het er ook nog eens mooi uitziet. En dat ziet het ook! Op deze plek hebben we alleen maar de allerleukste babymode bij elkaar gezet. Kijk maar naar de babykleertjes van merken als Noppies, Name It en Dirkje. Van hele lieve jurkjes tot stoere jeans en van lekkere warme vestjes met een grappig printje tot coole sneakers. Zodat je kleine spruit nog grappiger, liever en leuker wordt. Terwijl je dacht dat dat niet mogelijk was! Ook voor jou zit de wereld dus nog vol verrassingen.

In alle maten: van newborn tot peuter

Je hoeft natuurlijk niet alle babymode in alle maten door te zoeken om dat ene leuke rompertje te vinden. Je kan heel eenvoudig de maat van jouw baby selecteren. We hebben al babykleding vanaf maat 44, de zogenaamde newborn babymode. Heerlijk zachte kleertjes, warme mutsjes. En weet je nog niet of het een jongetje of meisje wordt, maar wil je wel alvast wat leuke kleertjes in huis? Dan selecteer je heel eenvoudig op unisex.