POP top teaser image

Babyslaapzakken

Voor jouw kindje is het belangrijk om in bed de juiste temperatuur te hebben. Wij hebben een ruim assortiment aan babyslaapzakken die ervoor zorgen dat jouw kleintje rustig met de juiste temperatuur in slaap kan vallen. Topmerken zoals Meyco, Puckababy en Jollein bieden de meest comfortabele slaapzakjes aan om jouw kindje een goede nachtrust te bieden.

238 Resultaten
Aanbevolen

238 Resultaten

Babyslaapzakken voor alle seizoenen

Zoek je een gewatteerde slaapzak voor je baby, een luchtig zomermodel of een vierseizoenenslaapzak? Bekijk hier ons gevarieerde assortiment. Neem altijd de correcte maat. Als een slaapzak te klein is, is dat onprettig voor je baby'tje. Als een slaapzak te groot is, creëer je ongewild een onveilige slaapplek. Je wilt immers niet dat je baby zich in de zak naar beneden wurmt.

Welke voordelen biedt een baby slaapzak?

Zo'n slaapzak voorkomt dat je kind het koud heeft. Het gekozen materiaal mag niet te dik en niet te dun zijn. De TOG-waarde (Thermal Overall Grade) geeft inzicht in de warmte van de slaapzak. Als het nekje een prettige temperatuur afgeeft, ligt je kleintje er prima bij. Een ander voordeel van de slaap- of trappelzak is dat het hoofdje niet onder de dekens komt.

Een slaapzak voorkomt eveneens dat je kind uit het ledikant klimt. Tot slot vervoer je een slaapzak makkelijk van de ene naar de andere plaats. Je kindje slaapt overal in z'n vertrouwde trappelzak.

Warme baby slaapzak voor de winter: gewatteerd en lange mouwtjes

Wil je je baby in een slaapzak met een lange mouw? Zorg dat je kleintje 's nachts goed op temperatuur blijft, ook tijdens de koude maanden van het jaar. Kies een gewatteerde babyslaapzak voor de winter. Zo'n wintermodel heeft vaak lange mouwen die je makkelijk kunt afritsen.

Luchtige baby slaapzak voor de zomer: niet gewatteerd en mouwloos

Tijdens de warmere zomermaanden slaapt je baby'tje prima in een luchtige slaapzak of dunne baby trappelzak. Zo'n zomerslaapzak heeft doorgaans geen mouwtjes en is niet gewatteerd. Een hydrofiele slaapzak ademt goed en is zacht en koel. Het hydrofiele model van Meyco is gemaakt van 100 procent katoen en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo'n babyslaapzak voor de zomer is ideaal.

Waarom een vierseizoenenslaapzak voor je baby?

Dit type slaapzak is bruikbaar in alle seizoenen. Je reguleert de warmte van de slaapzak door de voering vast te maken in de slaapzak of er juist uit te halen. Als het winterkoud is, slaapt je kleintje in het complete exemplaar inclusief de lange mouwen. In de lente of herfst haal je de mouwen van de slaapzak. In de zomer laat je de buitenzak achterwege en slaapt je kleintje in de binnenzak. Puckababy heeft dit type slaapzak voor kindjes van 6 maanden tot 2,5 jaar.

Inbakerslaapzak helpt je rusteloze baby beter slapen

Wil je een slaapzak voor je pasgeboren baby? Een baby'tje kan al vroeg in een slaapzak slapen. Een inbaker slaapzak is voor de baby die geagiteerd overkomt. Dit type slaapzak heeft geen armsgaten en helpt je kleintje inslapen zonder eindeloos met zijn of haar armpjes te zwaaien. Bekijk ook onze inbakerdoeken.

Slaapzak voor een meisje of jongen? Profiteer van de kortingen

Zoek je een slaapzak voor je baby met lange mouw of wil je een mouwloos exemplaar? We raden een 4 seizoenen slaapzak aan voor je baby. Check onze gereduceerde prijzen en ga voor een baby slaapzak in de aanbieding.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën