POP top teaser image

Kerstartikelen

In de dagen rond kerst wil je het extra gezellig maken en je huis aankleden met kerstdecoratie. Je gaat op zoek naar de perfecte kerstboom, kerstversiering en kerstverlichting in jouw stijl. Bekijk hier ons grote assortiment aan o.a. kerstballen, pieken en kersthangers. Laat je inspireren!

240 Resultaten
Aanbevolen

240 Resultaten

Kerst

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar voor velen. Met de hele familie samen de kerstdagen doorbrengen in een sfeervol ingericht huis. Bij Wehkamp vind je alles om je huis en tuin in kerstsferen te brengen en ben je op tijd klaar voor de kerst.

Kerstbomen

Kerst begint natuurlijk met een kerstboom. Tegenwoordig is een kunstkerstboom bijna niet meer te onderscheiden van een echte kerstboom. Wil je geen last hebben van naalden en niet meer elk jaar een nieuwe boom uitzoeken? Ga dan voor een van de kerstbomen in het assortiment van Wehkamp. Hier vind je naast kunstkerstbomen ook alternatieve kerstbomen, zoals een houten kerstboom.

Kerstverlichting

In de donkere dagen voor kerst breng je sfeer in huis met de juiste verlichting. Verlicht je kerstboom met basis lichtjes of bestel een on trend lichtsnoer met sterren van bijvoorbeeld Bloomingville. Heb je geen kerstboom? Dan kan je ook andere kerstverlichting kopen, zoals een kerstster. Als je ook graag buiten bent in de kerstperiode, vergeet dan niet om je tuin ook goed en mooi te verlichten.

Kerstdecoratie & accessoires

Geen kerstboom is hetzelfde. Kleed jouw kerstboom aan in je eigen stijl. Kerstversiering vind je in allerlei verschillende kerststijlen. Start met een goede set kerstballen in één kleur en maak een mix van matte en glanzende kerstballen. Om je kerstboom echt uniek te maken vul je de basis aan met bijvoorbeeld kersthangers in een andere vorm of met een opvallende print. Met warme woonaccessoires trek je de kerstsfeer door in je hele huis.

Feestelijk tafelen

De kerstdagen staan gelijk aan veel gezellige kerstdiners. Dineren doe je dan wel aan een feestelijk aangeklede tafel. Een tafelkleed, daarop kandelaars met mooie witte kaarsen maken een tafel al snel feestelijk. Vul het geheel aan met servies en je bent klaar voor het diner. Van bestek tot wijnglas en borrelplanken, je vindt alles voor jouw perfecte kerst bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.