Sportsokken voor heren

Sportsokken zijn een belangrijk onderdeel van je sportoutfit. De sportsokken zorgen voor hygiëne in de schoen door goede afvoer van zweet en de juist temperatuur in de sportschoen. Kies voor sokken die bij jouw sportactiviteit passen, zoals hardloopsokken van FALKE en voetbalsokken van adidas.

130 Resultaten
Aanbevolen

130 Resultaten

Herensportsokken

Heb je een actieve, sportieve lifestyle, dan zijn sportsokken onmisbaar in je sporttas. Je voeten vangen bij (bijna) elke sport de meeste klappen op en verdienen daarom extra aandacht en bescherming. Goede herensportsokken zitten mooi aansluitend om je voeten, zodat de kans op wrijving en daarmee de kans op blaren minimaal is. Lange sportsokken zorgen naast bescherming voor je voeten ook nog voor extra warmte of extra bescherming van je schenen. Bij voetbal draag je scheenbeschermers onder je sokken en bij skiën of snowboarden zijn sportsokken extra dik voor optimale isolatie.

Sportsokken voor optimale prestaties

Moderne herensportsokken zijn gemaakt van soepele materialen die ademen en op de juiste plekken zorgen voor extra stevigheid, isolatie of absorptie. Met de juiste sportsokken bereid je je voeten voor op een optimale sportprestatie en voorkom je ook het ontstaan van blaren en irritaties aan je voeten. Blaren kun je niet altijd voorkomen, maar met goed aansluitende, ademende sportsokken heb je wel minder kans op blaarvorming. Speciale hardloop- en wandelsokken hebben extra aansluitende stukken bij tenen en zolen, zodat wrijving van de sokken op je voeten wordt geminimaliseerd.

De beste sportsokken voor mannen van de beste merken

Zoek je korte, lange, dikke of juist extra dunne sportsokken voor heren? Ze zijn er in vele soorten, materialen, kleuren en maten. Er zijn sportsokken in klassiek wit, zwart en blauw, maar ook in lekker opvallende kleuren. Ze zijn er met sportieve strepen, met extra warme, soepele inzetten en zelfs met bacteriewerende werking. Bij wehkamp vind je een uitgebreide collectie herensportsokken, onder andere van de merken adidas Performance en Puma.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.