Puzzels

Het maken van puzzels helpt kinderen om de wereld beter te begrijpen, om beter te leren kijken en om logisch na te denken. Op deze plek vind je vloerpuzzels, blokpuzzels, houten puzzels en legpuzzels van merken als Nijntje, Melissa & Doug, Ravensburger en Goula.

47 Resultaten
Aanbevolen

47 Resultaten

Puzzels

Hoe jong of oud je ook bent, het maken van een puzzel is altijd leuk! Want zeg nou zelf: met je kinderen of ouders een legpuzzel in elkaar zetten, dat is toch gezellig? En ontzettend goed voor de ontwikkeling van ieder kind. Bij wehkamp vind je puzzels voor de allerkleinsten: blokpuzzels waarmee ze zelf of met hulp van papa of mama aan de slag kunnen. Maar natuurlijk ook legpuzzels met iets meer uitdaging, van 1000 of 2000 stukjes. Peuters, kleuters, jonge kinderen en enthousiaste volwassenen kunnen hun hart ophalen. Heb jij tussen ons aanbod jouw favoriete puzzel gevonden? Dan bestel je ‘m bij wehkamp eenvoudig online. Supersnel bij je thuisbezorgd!

Welk aantal puzzelstukjes past bij welke leeftijd?

Wil je een puzzel cadeau doen, maar weet je niet hoeveel stukjes geschikt zijn voor welke leeftijd? Over het algemeen kun je er vanuit gaan dat kinderen tussen de twee en vier jaar puzzels van ongeveer 35 stukjes kunnen maken. Of geef een van de dozen met vier puzzels, met bijvoorbeeld zes, negen, twaalf of zestien stukjes. Kinderen van vijf tot zeven kunnen ongeveer 100 stukjes aan. Daarna loopt het natuurlijk steeds verder op en kinderen vanaf twaalf jaar zouden zelfs al puzzels van 1000 stukjes of meer kunnen maken. Natuurlijk verschilt het per kind hoe snel de ontwikkeling hierin gaat.

Onze merken puzzels

Jumbo en Ravensburger zijn de meest bekende puzzelmerken. Ravensburger heeft een uitgebreid aanbod 3D-puzzels, die je uiteraard ook bij wehkamp kunt bestellen. Puzzel jouw favoriete bekende gebouw in elkaar en geef het eindresultaat een mooi plekje in huis. Onze persoonlijke favoriet: de populaire Wasgij-lijn van Jumbo. Voor de echte puzzelliefhebber! Bij deze puzzels zie je niet wat het eindresultaat moet worden, maar zie je het beeld vanuit het oogpunt van een toeschouwer. Zonder voorbeeld puzzelen: ga jij de uitdaging aan?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help