Hoeslakens

De meeste mensen beschermen hun matras al extra met een matrasbeschermer, maar deze ligt niet altijd lekker en is lastiger te wassen. Daarom doen we er nog een lekker fris hoeslaken omheen, makkelijk te verschonen en te wassen. Wehkamp heeft hoeslakens van katoen, perkal of jersey, in de kleur die past bij jouw dekbedovertrek.

116 Resultaten
Nieuwste collectie

116 Resultaten

Hoeslakens

Een hoeslaken is een onderlaken voor je bed, waarbij in de vier hoekpunten elastiek is verwerkt. Daardoor trekt een hoeslaken zich vanzelf strak om een matras. Het grote voordeel hiervan ten opzichte van traditionele lakens is dat je door te woelen ’s nachts je hoeslaken niet zo snel van je matras trekt. Voor elk type en elke maat matras is er een hoeslaken beschikbaar. Ook het materiaal van de hoeslakens is zeer uiteenlopend. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit katoen, satijnkatoen en jersey. Die laatste soort is ook katoen, maar dan op een bijzondere manier geweven die zorgt voor extra rekbaarheid!

Badstof hoeslaken voor extra absorptie

Wil je zeker weten dat je hoeslaken al je transpiratievocht opneemt, kies dan voor badstof. Dit is een beetje dikker dan de andere materialen, waardoor het ook wat warmer en zachter aanvoelt als je erop ligt. Badstof hoeslakens zijn zowel voor de zomer als de winter geschikt. In de zomer zweet je waarschijnlijk meer, dus dan komt het absorptievermogen goed van pas. In de koudere maanden is het juist fijn dat je elke avond in een lekker zacht bed kunt stappen.

Kies uit honderden hoeslakens

Bij Wehkamp zijn er veel typen hoeslakens verkrijgbaar in allerlei designs en kleuren. Soms zijn bepaalde lakens ook in meerdere kleuren leverbaar, dus dan kun je heel eenvoudig zorgen voor een gevarieerd gevulde linnenkast als het hoeslaken je bevalt! Je kunt de producten op verschillende manieren selecteren, bijvoorbeeld op prijs of op soort. Ook bieden wij verschillende hoeslakens voor een topmatras en voor verschillende boxsprings. Met merken als Damai, Wehkamp Home en Beddinghouse vind je vast en zeker wat je zoekt!

Bestel het door jou gewenste hoeslaken eenvoudig online

Welk hoeslaken je ook kiest, je wilt hem zo snel mogelijk in huis. Bestel je jouw hoeslaken voor 23:59? Dan ontvang je deze vaak al de volgende dag in huis. Wil je goed beoordelen of je de juiste hoeslaken heb gekozen? Geen probleem, bij Wehkamp heb je 14 dagen bedenktijd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën