Manfield schoenen

680 Resultaten
Aanbevolen

680 Resultaten

Van één winkel in Amsterdam tot meer dan 50 winkels in Nederland, België en Duitsland

Manfield is een bedrijf dat zich richt op schoenen, tassen en accessoires. De eerste Manfield winkel werd geopend in 1900 in Amsterdam. De naam van de winkel was toen nog Manfield & Sons. Manfield verkoopt luxueus ogende producten van hoge kwaliteit, waardoor de items van Manfield bij veel mensen populair zijn. Hierdoor is het bedrijf inmiddels uitgegroeid van één winkel in Amsterdam tot meer dan 50 winkels in Nederland, België én Duitsland.

Manfield leren schoenen

De schoenen van Manfield zijn vervaardigd van stevige materialen die tegen een stootje kunnen en die ervoor zorgen dat de voeten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Bij Manfield wordt er onder andere gekozen voor het gebruik van leer, omdat dit een stevig, maar ook soepel materiaal is. Een andere leersoort waar Manfield zijn schoenen onder andere van maakt, is suède. Suède is zachter dan gewoon leer. De Manfield suède schoenen zijn erg populair, omdat het materiaal wat luxer en warmer oogt dan gewoon leer. Suède dankt zijn zachtheid aan de grove vezelstructuur. Het materiaal is hierdoor erg comfortabel om te dragen.

Diverse soorten schoenen van Manfield voor dames en heren

Zowel de Manfield schoenen voor heren als de Manfield schoenen voor dames zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Voor heren heeft Manfield nette schoenen met een dunne veter in het assortiment en daarnaast kunnen heren ook Manfield schoenen kopen die wat sportiever ogen. Het assortiment voor dames bestaat onder andere uit laarzen, veterboots, sneakers en loafers. De schoenen verschillen qua design behoorlijk van elkaar, maar de items hebben wel allemaal gemeen dat ze kwalitatief goed zijn, pure klasse uitstralen en de voeten optimaal beschermen.

Hoe vallen Manfield schoenen?

Net zoals dat elke voet anders is, is ook elke schoen anders. Ondanks dat de schoenen vaak in fabrieken vervaardigd worden, kunnen de schoenen onderling wat van elkaar verschillen. Soms vallen schoenen wat kleiner of groter uit. Wanneer dat het geval is, wordt dit meestal aangegeven bij de productbeschrijving. Door het lezen van reviews is het ook vaak mogelijk om meer te weten te komen over de pasvorm van de schoenen die je op het oog hebt. Wanneer er geen opmerkingen bij de reviews of productbeschrijving staan vermeld, kun je ervan uitgaan dat de schoenen normaal vallen.

Manfield online schoenen kopen

Online je schoenen kopen, brengt veel voordelen met zich mee. Je scrolt eenvoudig vanaf je comfortabele stoel langs alle schoenen die op dit moment verkrijgbaar zijn en je schoenen zijn in een paar klikken besteld. Bij wehkamp is het zelfs mogelijk om aan te geven op welke dag de pakketdienst de schoenen bezorgt, waardoor het een optie is om de bezorging aan te passen aan jouw agenda. Het is zelfs mogelijk om de schoenen de volgende dag al te laten bezorgen! Shop daarom vandaag nog je nieuwe schoenen en andere benodigde items en bepaal zelf wanneer je het pakket in ontvangst wilt nemen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën