Wikkeldekens

Met de wikkeldekens van verschillende merken zorg je ervoor dat je kindje het altijd lekker warm heeft. De wikkeldekens kunnen worden gebruikt voor in autostoeltjes, in de box of in de kinderwagen als oplossing voor de kou.

77 Resultaten
Aanbevolen

77 Resultaten

Wikkeldeken

Eén van de belangrijkste dingen voor je baby is de wereld ervaren. Tijdens de slaap worden alle indrukken van de uren ervoor verwerkt. Geen wonder dat je kleine in zijn eerste jaar meerdere keren per dag slaapt, want er valt heel wat te zien, horen, proeven, ruiken en voelen! Met een fijne wikkeldeken voelt je baby zich vertrouwd, waar je ook bent. Hoe je ze ook noemt, inbakerdekens, wikkeldoeken, of gewoon kinderdekens, wij hebben de zachtste, warmste en meest veelzijdige wikkeldekens die je maar kunt bedenken. Je hebt keuze uit tientallen verschillende soorten, zodat je altijd een passend exemplaar kunt vinden. Dankzij onze goede service en ideale prijs/kwaliteitverhouding kies je altijd goed!

Welke wikkeldeken past bij jouw baby?

We hebben producten van diverse topmerken in ons assortiment opgenomen. Daardoor vind je vast en zeker heel snel wat je zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie grote dubbeldoek van Imps & Elfs. Die is enorm absorberend (gemaakt van 100% organisch katoen) en je kunt hem in de kinderwagen, onderweg of tijdens het voeden gebruiken. De Lodger Wrapper Motion is een veelzijdige wikkeldeken die ook veilig in het autostoeltje te gebruiken is. Bovendien maak je handig een capuchon als dat nodig is. Of gebruik hem als speelkleed in plaats van wikkeldeken. Een andere topper uit onze collectie is de Puckababy The Gogo Newborn. Deze is ontwikkeld voor baby’s in de leeftijd 0 tot 7 maanden. Hij heeft 'beentjes' en een buikband binnenin. Dat de onderkant gesloten is, is erg praktisch en natuurlijk lekker warm en beschermd. Zeg het maar: welke wikkeldeken wordt het?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën