Zeepdispensers

Met een zeepdispenser heb je je zeep altijd bij de hand. Geen last meer van rondslingerende stukken zeep. Wel zo hygiënisch. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en de vloeibare zeep is heel eenvoudig bij te vullen. Merken als Zone en Sealskin, hebben zeeppompjes in diverse stijlen, kleuren en materialen.

31 Resultaten
Nieuwste collectie

31 Resultaten

Zeepdispensers

Vind jij het ook zo vervelend om losse stukken zeep te hebben of de zeep kwijt te zijn? Met een zeepdispenser heb je hier geen last meer van. Deze is makkelijk te gebruiken en heb je altijd bij de hand. Kies uit verschillende zeepdispensers van onder andere Sealskin, Zone en Pip Studio. Bestel snel en maak het interieur van jouw badkamer of toilet helemaal af.

Waarom een zeepdispenser?

Een zeepdispenser wordt ook wel zeephouder genoemd en wordt gebruikt om zeep te doseren. Het is veel hygiënischer en praktischer dan normale zeep. Waar normale zeep vaak uit je handen glijdt of niet op zijn plek blijft liggen, blijft een zeepdispenser stabiel op zijn plek staan. Daarnaast heeft elke variant een andere vormgeving, waardoor deze makkelijk is aan te passen aan jouw interieur. Wil je wisselen van zeep of wil je de dispenser schoonmaken? Dat kan makkelijk met een vochtige doek. Genoeg redenen om snel één te bestellen dus!

Diverse stijlen

Wij hebben zeepdispensers in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Heb jij een badkamer met vooral wit, zwart en grijstinten en wil je de accessoires graag hierop aanpassen? Kies dan voor een sobere kleur. Maar misschien vind jij een fel kleurtje wel leuk bij het interieur. Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie roze, groene of blauwe kleur van merken zoals Zone en Pip Studio. Welke stijl ook bij je past, bij ons vind je altijd een geschikte zeepdispenser.

Meer badkamer accessoires

Ben je ook op zoek naar andere badkamer accessoires, bijvoorbeeld omdat je de badkamer wilt renoveren? Kijk dan eens bij onze toiletrolhouders. Zo heb jij nooit meer last van losslingerende wc rollen. Vind jij het vaak vervelend als je gaat douchen, maar je handdoek nergens kwijt kan? Bekijk dan eens ons aanbod aan handdoekhouders. Vele vieze handdoeken verzameld? Dan is misschien een wasmand ideaal.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.