POP top teaser image

Babybadjes & accessoires

In bad gaan. Niet elke baby is er dol op, maar als ze er dol op zijn, dan is het feest! Zeker deze leuke, comfortabele en veilige babybadjes en complete badsets van merken als bébé-jou en lief! Spetter, spieter, spater er maar lekker op los!

83 Resultaten
Aanbevolen

83 Resultaten

Babybadje

In bad gaan. Niet elke baby is er dol op, maar als ze er dol op zijn, dan is het feest! Zeker met deze leuke, comfortabele en veilige babybadjes en complete badsets van merken als bébé-jou. Spetter er maar lekker op los! Je kunt ervoor kiezen om een los babybadje te kopen uit ons uitgebreide assortiment met tientallen varianten, maar je kunt ook een 10-delige badset kopen, zodat je in één keer klaar bent. Bijvoorbeeld de bébé-jou DeLuxe thermobadset. Naast een babybadje (thermobad) bestaat deze set uit een luieremmer, afvoerslang, thermometer, twee zeepbusjes, kam, borstel, schaartje in etui, waskussen en een easywipe box. Inderdaad, dat is alles wat je nodig hebt om je baby uitgebreid in bad te kunnen doen. De badstandaard wordt niet bij het babybadje geleverd, dus als je die ook nodig hebt, dan kun je die los kopen. Heb je een douchebak of een groot bad? Dan kun je daar ook het babybadje in zetten, zodat je geen standaard nodig hebt. Kies op je gemak de variant voor jou. De welbekende service en optimale prijs/kwaliteitverhouding van wehkamp.nl staat voor je klaar!

Welk babybadje wordt het?

Even een tip voor het vullen en legen van het babybadje: gebruik hiervoor een luieremmer. Dankzij zijn inhoud van 14 liter heb je hier meteen een goede hoeveelheid water beschikbaar voor het badje. Sommige babybadjes hebben ook een slang met afvoerplug om het legen nog eenvoudiger te maken voor je. Kies je voor een thermobad, dan zit er een geïntegreerde badthermometer in het product. Dat is handig, want zo zie je in één oogopslag de exacte temperatuur van het water.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën