Kerstverlichting

Kerstverlichting is dé manier om het kerstgevoel te versterken. Onze kerstverlichting is in verschillende soorten verkrijgbaar. Voor binnen en voor buiten. Variërend van warmwitte of gekleurde LED's, cluster verlichting, lichtjes met fonkel effect tot koppelbare lichtsnoeren. Of je nu kiest voor verlichte kerstsnoeren, een decoratieve lichtboom of een kerstster, jouw kerst begint hier!

45 resultaten
aanbevolen

45 resultaten

Kerstverlichting

Wanneer je écht in de kerstsfeer wilt komen, is kerstverlichting een absolute must. Oké, soms is het even doorbijten wanneer je de lampjes weer van zolder haalt en de snoeren een beetje moeilijk doen, maar dat hoort ook bij kerst. Des te groter is de voldoening wanneer je kerstverlichting prachtig is opgehangen in je huis. Doordat we heel veel verschillende producten op dit gebied beschikbaar hebben in ons assortiment, vind je vast en zeker wat je zoekt. Kijk zelf maar eens, je kunt zowel binnen als buiten aan het versieren met onze kersverlichting!

Verlichting voor binnen en buiten

Kerst is het feest van het licht. Het spreekt dan ook voor zich dat je bij ons kunt kiezen uit tientallen verschillende soorten kerstverlichting. Voor de decoratie van je boom is er veel te kiezen. Van clusterverlichting en lichtsnoeren met engeltjes tot kerstverlichting met twinkeleffect of led kaarsverlichting. Er is bovendien geen enkele reden dat je de kerstverlichting alleen binnenshuis hoeft te houden, want ook voor de tuin hebben we van alles beschikbaar. Meestal gaat het om led verlichting, dus de lichtjes gaan extra lang mee en zijn bovendien energiezuinig. De meeste kerstverlichting is voorzien van een stekker, al dan niet met koppelsysteem , zodat je er heel veel tegelijk kunt gebruiken. Maar er zijn ook varianten die op batterij werken, wat natuurlijk extra handig is voor gebruik op plekken waar geen stopcontact is. Dat scheelt je weer sjouwen met een verlengsnoer.

Hoeveel lampjes wil je?

Naast het soort artikel en aansluiting, de kleur van de lampjes, het merk en de prijs kun je bij ons ook selecteren op het aantal lampjes dat je aan je kerstverlichting wilt hebben. Veel succes met kiezen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.