Petten voor dames

Ga jij de deur niet uit zonder iets op je hoofd? Bij wehkamp hebben wij een uitgebreide collectie petten voor dames. Of het nu gaat om een sportieve baseball cap, een baret of een schipperspet, wij hebben het allemaal. Onze damespetten maken jouw outfit helemaal af. Bij ons vind je petten van merken als Fjällräven en Calvin Klein.

114 Resultaten
Aanbevolen

114 Resultaten

De petten voor dames van wehkamp maken jouw outfit helemaal af

Een pet is niet alleen een modeaccessoire, het is zoveel meer. Het dragen van een damespet heeft veel voordelen. Kies je voor een pet met een klep, dan beschermt deze je ogen tegen de zon. Ook blijft je lichaam koeler dankzij een pet, omdat je de zonnestralen op je hoofd tegenhoudt. Bovendien heb je geen kans op verbranding van je hoofdhuid. Op een winterse dag blijft je lichaam juist lekker warm, omdat er geen kou ontsnapt via je hoofd. Zit je haar een keer niet zo mooi of heb je weinig tijd? Zet een pet op je hoofd en jij bent klaar om de dag te starten.

Maak kennis met de mooiste petten bij wehkamp

De meest bekende pet is wel de pet met klep. Deze maakt jouw casual outfit helemaal af. Ook tijdens het sporten is zo'n pet populair. Wij hebben petten met ronde en met rechte kleppen. Heb je een rond gezicht, dan past een flatcap of een pet met een rechte klep goed bij de vorm van jouw gezicht. Wat is een schipperspet? Een schipperspet vertoont gelijkenissen met een machinistenpet of een pilotenpet. Deze pet heeft een aflopende vorm en is aan de voorkant afgezet met een band. Deze petten geven je een stoere uitstraling. Wij hebben deze petten in verschillende materialen, zoals corduroy en in diverse kleuren. Ook de baret is een prachtig hoofddeksel waarmee je er vrouwelijk uitziet. De baret plaats je wat hoger op je hoofd voor een chique uitstraling. Je kan deze pet voor dames ook schuin op je hoofd dragen voor een speels effect. Kies voor een damespet die contrasteert met de kleur van je jas of laat de kleuren van je jas juist terugkomen in je accessoires zoals je pet en je handschoenen.

Koop jouw damespet in de sale bij wehkamp

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Koop jouw pet voor dames nu in de sale bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.