Petten voor dames

115 Resultaten
Aanbevolen

115 Resultaten

Toon jouw stijl met de leukste petten voor dames

Met een dames pet voor de zomer of juist een lekker warme dames pet in de winter heb je altijd een perfecte oplossing in huis voor het creëren van een leuke look op een bad hair day. Maar natuurlijk draag je een mooi hoofddeksel niet alleen om jouw warrige lokken te verbergen. Tegenwoordig draag je hem ook gewoon lekker omdat je het leuk vindt staan of omdat het comfortabel aanvoelt. Denk aan een handige zonnepet voor dames wanneer je er op een zonnig dagje op uitgaat. Even naar de supermarkt en geen zin om een zonnebril te dragen? Of ben je klaar met het continu fronsen omdat de zon te fel is? Ook dan biedt een leuke pet voor vrouwen uitkomst! In onze webshop bieden we een zeer uitgebreid assortiment trendy of juist klassieke petten aan van de meest bijzondere merken, in alle prijsklassen.

Een trendy schipperspet voor dames

Met een mooie klassieke flat cap voor dames (of een hippe schipperspet) bouw je snel een leuke outfit bij elkaar. Deze pet zie je veel terug in het modebeeld in de bladen en op straat. Hij staat prachtig bij los gedragen warrig haar, maar ook bij een sleek paardenstaart of een mooie vlecht. Met de flat cap, een paar jeans en een wit shirt toon je jouw casual stijl. Of ga je liever voor een klassieke country look met een poncho of een mooie Ierse wollen trui? Een zeemanspet met een korte rok en een shirt is een leuke keuze voor een avondje terras of een middag shoppen met vrienden.

Sportieve petten voor dames

Een sportieve pet kopen voor dames? Ook dat doe je in onze breed gesorteerde webshop. Van een leuke Nike pet voor dames met een modern design tot een handig exemplaar die de zon uit je gezicht houdt tijdens het hardlopen of fietsen, bij ons vind je het in onze webshop. De meest actuele collecties petten van adidas, Nike en meer bekende sportmerken zijn verkrijgbaar in een veelvoud aan modellen en prijzen. We bezorgen jouw nieuwe product snel aan huis!

Makkelijk shoppen

Een pet kopen voor dames is eenvoudig in onze webshop. Kies jouw favoriete petten of andere accessoires, zoals een trendy zonnebril, en bestel hem vanaf je smartphone of laptop. Pas je aanwinst thuis in alle privacy en verzin direct een leuke outfit met jouw nieuwste mode-item.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.