Waterspeelgoed

Een must voor de warme dagen en op vakantie, waterspeelgoed. Van opblaasbare luchtbedden en dieren om in het water mee te luieren en te spelen, tot snorkelsets om de onderwaterwereld te ontdekken. En blijf je thuis? We hebben ook hele mooie watertafels om tijdens de warme dagen op te zetten in je eigen tuin, zo is zelfs je achtertuin om te toveren tot een waterparadijs!

56 Resultaten
Aanbevolen

56 Resultaten

Waterspeelgoed

Zodra de zon weer tevoorschijn komt en de temperatuur begint te stijgen, is het tijd om met waterspeelgoed te spelen! Bij de meeste gezinnen is er wel een waterbadje beschikbaar, of dat nu een groot zwembad of een klein kinderbadje is. De speelgoedproducten die je daarbij prima kunt gebruiken, vind je terug in deze categorie. Opblaasbare dieren zijn daar een perfect voorbeeld van. Ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze kunnen vaak ook gebruikt worden om kinderen op te laten drijven. Uiteraard onder toezicht, want het zijn geen reddingsvesten. Dat geldt ook voor de zwembandjes die je in ons assortiment vindt. In een babydrijver kan je kindje lekker door het water heen dartelen en ondertussen spelen met het andere waterspeelgoed. Gun je kind zo’n fijne opblaasdrijver!

Lekker met water én zand spelen

Naast waterglijbanen, opblaasbeesten, boten en snorkels hebben we nog meer waterspeelgoed voor je beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een watertafel? Daarmee kunnen de kinderen allerlei waterspelletjes doen zonder dat je een zwembadje hoeft op te zetten. De meeste types zijn ook nog eens geschikt om als zandtafel dienst te doen en natuurlijk vinden kinderen het geweldig om met zand én water tegelijk te spelen. Als jij zulk mooi waterspeelgoed wilt aanschaffen voor de kleintjes, dan vind je bij wehkamp vast wat je zoekt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.