Kaarsenhouders

190 resultaten
nieuwste collectie

190 resultaten

Een leuke kaarsenhouder als sfeermaker in huis

Met design kaarsenhouders in jouw eigen persoonlijke stijl kun je iedere kamer voorzien van de warme gloed van een brandende kaars. Voor onze webshop hebben wij met veel zorg een uitgebreid assortiment kaarsenstandaards en houders geselecteerd. Hierbij staan de uitstraling van de grote kaarsenhouder (of van een houder in een makkelijk klein formaat) en de kwaliteit van het item centraal.

Kaarsen in ieder seizoen

Natuurlijk is het branden van kaarsen in huis niet alleen gezellig tijdens de feestdagen. Zo maak je met een mooie glazen kaarsenhouder of met een hypermoderne kaarsenhouder van metaal het zithoekje in je tuin meteen gezellig. Geniet van een warme avond buiten of maak het extra knus tijdens een borrel of een etentje, binnen of buiten. Houd je van trendy kleuren, van een landelijke gezellige stijl of meer van een gouden kaarsenhouder? In ons assortiment vind jij wat je zoekt.

Iedere kaars een eigen plekje

Van een klassieke dinerkaars tot een oversized stompkaars, iedere kaars staat nog mooier in een goede houder. Wil je kiezen voor een houder voor je kaarsen die je met iedere kleur kaarsen kunt gebruiken? Ga dan voor een neutrale tint of voor een glazen kaarsenhouder zonder kleur. Een wat donker hoekje in huis kun je warmte geven met een klein lampje of met een sfeervolle kaars.

Ga je voor extra milieuvriendelijk bij het kiezen van je kaarsen? Tegenwoordig zijn er kaarsen verkrijgbaar gemaakt van soja en uiteraard van bijenwas.

Laat je kaarsen opvallen in huis

Witte of gekleurde kaarsen vallen extra op in een mooi ontworpen kaarsenhouder in het zwart. En jouw favoriete geurkaarsen of interieurgeur een veilig en mooi plekje in huis geven? Ook dat doe je met een van de kaarsenhouders in onze webshop. Verken onze collectie houders voor kaarsen en laat jouw nieuwste aanwinst voor in huis snel bezorgen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.