Knuffeldoekjes

Met je baby knuffelen is heerlijk, maar dat kan natuurlijk niet de hele dag door. Dan komt een knuffeldoekje goed van pas! Wij hebben leuke knuffeldoekjes in verschillende vormen en van verschillende merken voor je. Zo vind je altijd een knuffeldoekje die bij jouw kindje past!

40 Resultaten
Aanbevolen

40 Resultaten

Knuffeldoekjes

Heeft jouw baby graag een doekje bij zich tijdens het slapen? Knuffeldoekjes zijn fijn om mee te knuffelen, spelen en om mee te slapen. De doekjes zijn goed voor de tastzin en ontwikkeling van de fijne motoriek. Wij hebben knuffeldoekjes in alle kleuren van de regenboog, van onder andere BamBam, Happy Horse en Snoozebaby.

Veilig en geborgen gevoel

Tutteldoekjes zijn gemaakt van zachte materialen om mee te friemelen en op te sabbelen, dit werkt ontspannend. Knuffeldoekjes geven je kleintje, net als knuffels, een veilig en geborgen gevoel. Daardoor zijn de doekjes voor de meeste kinderen een waardevol bezit. De knuffeldoekjes kun je klein opvouwen. Bovendien kun je ze makkelijk overal mee naartoe nemen. Het is wel belangrijk om de het tutteldoekje van je kindje regelmatig te wassen en te controleren op gaten en losse onderdelen.

Ook voor de allerkleinsten

Sommige doekjes zijn voorzien van labels of maken geluidjes als je kindje ermee rammelt. Aan andere knuffeldoekjes kun je de fopspeen van je kleintje bevestigen. Zo kan je kindje zijn fopspeen makkelijker terug vinden, als je kleintje de speen een keer laat vallen. De doekjes zijn gemaakt met het oog op de allerkleinsten en ook leuk om te geven als kraamcadeau.

Tip: gebruik het als geurdoekje

Gebruik de knuffeldoek als geurdoekje. Slaap als ouder zijnde een paar dagen met het knuffeldoekje van je kleintje en geef het doekje daarna aan je kind. Zo krijgt het doekje jouw geur. Dit zal jouw baby een extra vertrouwd gevoel geven. Dan zal je kindje heerlijk dromen over de avonturen van morgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help