Speelgoed

Het leukste speelgoed vind je bij Wehkamp. Shop de leukste spelletjes, knuffels of bestuurbare auto’s. Ons grote assortiment speelgoed is voor jong en oud. Ontdek merken als Vtech, LEGO, Disney en veel meer.

3709 Resultaten
Nieuwste collectie

3709 Resultaten

Speelgoed voor elk kind

Op Wehkamp vind je een ruime selectie aan speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Van educatief speelgoed voor de allerkleinsten tot uitdagend speelgoed voor tieners, er is voor ieder kind wat wils.

Ontdek de wereld van speelgoed

Laat je kinderen hun verbeelding de vrije loop met ons aanbod aan creatief speelgoed. Van houten bouwblokken tot kleurrijke puzzels, er is eindeloos veel te ontdekken. Stimuleer de motorische vaardigheden met speelgoed dat de coördinatie bevordert, zoals ballen en hoepels.

Leer en groei met educatief speelgoed

Wil je je kind op een leuke manier laten leren? Kies dan voor ons aanbod aan educatief speelgoed. Van leerzame boeken tot interactieve spellen, er is genoeg om de nieuwsgierigheid en leergierigheid van je kind te prikkelen.

Ontspan met rustig speelgoed

Soms is het ook fijn om even rustig te spelen. Kies voor speelgoed dat rust en ontspanning biedt, zoals knuffels, poppen of constructiespeelgoed. Ideaal voor momenten van bezinning en reflectie.

Actief met beweeglijk speelgoed

Wil je je kind lekker laten bewegen? Bekijk dan ons assortiment aan actief speelgoed. Van buitenspeelgoed tot binnen-sportartikelen, er is van alles om de energie eruit te laten.

Op Wehkamp vind je een breed aanbod aan speelgoed voor elk kind. Van educatief tot creatief, van rustig tot actief, er is voor ieder wat wils. Ontdek de wereld van speelgoed en laat je kind zich uitleven op een manier die bij hem of haar past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.