Tuintafels

Zodra de zon schijnt, is het heerlijk om tijd buiten door te brengen. De verschillende tuintafels van wehkamp voldoen precies aan jouw behoeften om te lezen of te eten buiten. Wij hebben tuintafels in verschillende afmetingen voor grote en kleine tuinen én voor je balkon.

139 Resultaten
Aanbevolen

139 Resultaten

Met een tuintafel van wehkamp is het volop genieten in elke tuin

Een tafel in je tuin is praktisch en bovendien zorgt het voor een mooie aankleding van je tuin. Met een tafel zorg je voor een verlengde van je woonkamer. Heb je niet zoveel ruimte in je tuin en wil je wel gezellig met je gezin buiten eten? Kies dan voor een handige picknicktafel. Zo’n picknicktafel heeft bovendien een speelse uitstraling. Krijg je een extra gast? Iedereen schuift op de bank gewoon een plekje op. Heb jij een overkapping in de tuin en breng je hier het hele jaar graag tijd door? De stoel-bank-loungesets zijn ideaal. Zo’n loungeset bestaat uit stoelen, een bank en een bijpassende tafel. Je hoeft zelf niet op zoek naar de best passende combinaties en je bent in één keer klaar. Heb je een hoekje in de tuin waar ’s ochtends de zon opkomt? Zet er een bistrotafel neer en begin de dag met een kopje koffie in de zon.

Verschillende materialen voor je tafel in de tuin

Bij wehkamp hebben wij tuintafels van verschillende materialen. Elk materiaal vergt een ander soort onderhoud en heeft een andere uitstraling. Een plastic tuintafel heeft een moderne look en past goed in een strak vormgegeven tuin. Een tuintafel van hout past uitstekend in een landelijke tuin met veel groen. Houd er bij de keuze van het materiaal ook rekening mee of jij je tuintafel bij slecht weer op kan bergen of dat je ‘m buiten laat staan.

De tuintafels van wehkamp zijn er ook voor op je balkon

Ook in een kleine tuin of op het balkon geniet je prima van het buitenleven. Wij hebben speciale balkontafels die je handig over de reling van je balkon hangt. Je zet er een paar stoelen bij of een aantal loungekussens en jij bent klaar om gezellig te borrelen. Ook voor een set met een bistrotafel vind je vaak nog wel ruimte op jouw balkon of in je knusse tuintje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.