POP top teaser image

KipKep alles voor baby's

Van warmtekussen tegen darmkrampjes tot luier-etui met handige billendoekjes dispenser. KipKep is een hip merk, met trendy producten voor liefdevolle verzorging van je baby. Producten die jonge ouders helpen om het leven makkelijker te maken, zonder aan uitstraling in te leveren. Eigentijds, anders, handig en mooi!

84 Resultaten
Aanbevolen

84 Resultaten

KipKep

Het leven van jonge ouders gemakkelijker maken. Dat is ons streven. Al onze producten worden ontwikkeld uit eigen ervaring en wensen, vaak vanuit de overtuiging ‘Hé, dat kan toch handiger!’. Zo heeft elk KipKep item wel een uniek detail dat het anders én handiger maakt dan ‘gewone’ producten. Uiteraard zonder aan trendy uitstraling te verliezen.

Weg met Darmkrampjes! - Woller Warmtekussen

Darmkrampjes drijven ouders (en kind) tot wanhoop. De ideale oplossing: de Woller. Dit zachte warmtekussen verlicht krampjes en maakt uw kleintje weer rustig. Het kussentje is gevuld met vlaszaad en eenvoudig op te warmen in de magnetron. De multifunctionele Woller is ook handig bij het geven van borstvoeding. De warmte bevordert de toestroom van voeding. Last van stuwing? Gebruik de Woller dan als koude kompres.

In alle rust, prikkelvrij borstvoeding geven - Feedi Borstvoedingsdoek

Is je kindje snel afgeleid als je borstvoeding geeft? Gebruik dan de Feedi borstvoedingsdoek. De Feedi is een luchtige, katoenen doek, die je om je kindje heen slaat tijdens het voeden. Door de extra opening kun je je kindje aankijken en sussen. Met de Feedi sluit je alle prikkels buiten en creëer je een veilig plekje voor je baby. Alle aandacht gaat zo naar de voeding. Na het voeden is de Feedi gemakkelijk op te bergen in het tasje dat aan de doek vast zit. Wel zo handig!

Comfortabele sokjes, maar dan slimmer! - KipKep Blijf-Sokjes

Last van rondslingerende sokjes? Met de Blijf-Sokjes van KipKep niet meer. Deze slimme sokjes bevatten twee ‘blijf-zitten-zones’. Deze ingebreide elastische bandjes zorgen ervoor dat de sokjes goed en prettig blijven zitten. Dus altijd lekker warme voetjes en niet meer op zoek naar rondslingerende sokjes!

Luiers en doekjes to go! - Napper Luier-etui

Op stap met je kleine? Luiers en billendoekjes neem je altijd mee. Met het Napper luier-etui kun je je luiertas voortaan thuislaten. Het etui is gemaakt van duurzaam, waterdicht, 100% pvc-vrij materiaal. Er passen drie tot vier luiers en een pakje billendoekjes in. Het luier-etuitje bevat tevens een doekjes dispenser. Door de opening trek je doekje voor doekje eruit. Superhandig!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën