POP top teaser image

Babyspeelgoed

Het leukste en leerzaamste babyspeelgoed voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Ze leren steeds beter spelen en hun motoriek te ontwikkelen. Van een babygym tot de klassieke trektelefoon. Van rammelaars en speelkleden tot houten speelgoed. Uren speelplezier samen met je kleintje.

749 Resultaten
Aanbevolen

749 Resultaten

Babyspeelgoed

Bij ons vind je speelgoed voor verschillende leeftijden, of je nou een baby hebt, een peuter of een kleuter. Of je kindje nou wil knuffelen, luisteren of zelf wil spelen; wij hebben babyspeelgoed dat goed is voor de ontwikkeling. Wij hebben babyspeelgoed van merken als Fisher-Price, Happy Horse en Baby’s Only.

Luisteren en kijken

Luisteren naar de stem van papa of mama en samen plaatjes kijken in babyboekjes. Het is goed voor de band met je kleintje. Interactieve knuffels die praten of zingen en muziekmobielen die een rustgevend melodietje laten horen, maar ook rammelaars waar je kindje zelf muziek mee kan maken.

Zelf ontdekken

Daag je kindje uit met babyspeelgoed. Een babygym stimuleert je kindje om te bewegen. Het is vaak voorzien van een boog met speeltjes, waar je kindje naar kan grijpen. Als de speeltjes dan ook nog geluid maken, maakt dat het nog leuker voor je kleintje. Babyspeelgoed is goed voor de ontwikkeling van de zintuigen én de motoriek.

Kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau of een cadeau voor de eerste verjaardag? Denk ook eens aan houten speelgoed, dit is bijna onverwoestbaar. Daarnaast zijn knuffels een leuk cadeau, een nieuwe beste vriend voor je kindje.

Let op de veiligheid

Blijf wel altijd in de buurt als je kindje aan het spelen is. Je kleintje zal alles willen ontdekken en het misschien ook in zijn mondje stoppen. Geef je kindje alleen veilig babyspeelgoed en let op losse onderdelen of eventuele beschadigingen. Weet je niet zeker of het speelgoed geschikt is als babyspeelgoed voor je kindje? De verpakking geeft vaak aan voor welke leeftijd het geschikt is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën