Stepjes

Lekker met het stepje naar school of een rondje door de buurt. Hoe harder je stept hoe sneller je gaat! De steppen zijn er in alle soorten en maten, met 3 wieltjes voor extra balans voor de allerkleinsten, inklapbare en in hoogste verstelbare versies en last but not least, de space scooter, op twee manieren vooruit te bewegen en de nieuwste trend op het schoolplein!

38 Resultaten
Aanbevolen

38 Resultaten

Steppen

Is het tijd voor de zon om weer door de regenwolken heen te breken? Dan kunnen je kinderen weer lekker steppen! Het fijne van buitenspelen is dat de kids frisse lucht inademen terwijl ze de zon op hun huid voelen en bezig zijn met hun vriendjes. Een step wordt aangedreven door spierkracht en zorgt er dus voor dat je kind zijn energie goed kwijt kan. Hoe harder hij of zij afzet, hoe harder het steppen gaat. Het voordeel van een step: hij is veiliger dan een fiets doordat hij een lager zwaartepunt heeft en dus niet zo snel omvalt. Als je echt hard wilt, dan kun je wel met 30 kilometer per uur steppen. Maar daar moet je dus wel wat voor doen… Bij wehkamp kun je de step kiezen die bij je past. Kijk eens rond in ons assortiment en je vindt vanzelf het ideale exemplaar. Uiteraard tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding en optimale service. Daar staan we voor!

De nieuwste trend op het gebied van steppen

Op elk speelgoedgebied zijn er trends en nieuwe ontwikkelingen te signaleren. Zo ook als het om steppen gaat. De Space scooter is daarbij koploper op dit moment. Deze bijzondere step kun je op twee manieren voortbewegen. Natuurlijk kun je er gewoon mee steppen, maar je kunt ook de plank waar je op staat naar voren en naar achteren bewegen. Daardoor worden de wielen aangedreven en kun je steppen zonder je voeten aan de grond te zetten. Geweldig, nietwaar? Maak je keuze uit onze collectie, bestel snel en eenvoudig en je kind kan binnenkort heerlijk steppen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help