POP top teaser image

Kinderbadmode voor meisjes

Tijdens zwemles of een strandvakantie is kinderzwemkleding niet weg te denken. Zwembroekjes voor de kleinste en badpakken of bikini’s voor de grotere meisjes in onze uitgebreide collectie vind je alle soorten en maten. Van zwemkleding met vrolijke prints van Roxy en Protest tot bijpassende strandkleding van whkmp’s BEACHWAVE, laat die zon maar komen!

280 resultaten
nieuwste collectie

280 resultaten

Meisjes zwemkleding

Of je nu op zwemles zit of op vakantie gaat met het hele gezin, dan kan je natuurlijk niet zonder een leuk badpak of een leuke bikini. Gelukkig is er zwemkleding in alle soorten en maten voor in elke fase van jouw kind. Wij bieden een groot assortiment als het gaat om meisjes zwemkleding. Met dat leuke badpak in de kast krijg je nog meer zin in een plons in het zwembad. Alleen nog de zwembandjes om en gaan!

Badpak, bikini, zwemshorts of zwembandjes

Onze collectie bestaat uit meisjes zwemkleding in alle soorten en maten. Van badpakken en bikini’s tot zwemshorts en zwembandjes. Alles in vrolijke prints en kleuren. Van een gestippeld of gestreept badpak tot een felgekleurde bikini. Ook qua merken is de keuze enorm. Zo bestaat onze collectie uit onder andere C&A, Vingino,

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.