Tuinkussens

Een mooie set tuinstoelen is een ding, maar veel comfort zal het zeker niet bieden wanneer je geen fijne tuinkussens gebruikt. Bij wehkamp vind je praktische tuinkussens die jou in alle comfort voorzien. Daarnaast hebben we ook verschillende decoratieve kussens voor je opgenomen in het aanbod. Vind je favoriete kussen en bestel meteen.

117 Resultaten
Nieuwste collectie

117 Resultaten

Verschillende soorten tuinkussens

Welk tuinkussen het beste geschikt is, ligt aan waar je ze voor wilt gebruiken. Zo heb je voor een standenstoel een ander kussen nodig dan voor een kuipstoeltje. Ook voor tuinbanken zijn er verschillende kussens beschikbaar. Er zijn kussens die je alleen op de zitting legt, maar ook die voor de zitting en de rugleuning gebruikt worden. Heb je extra ondersteuning voor de rug nodig, dan is een lendensteun ideaal. De lendensteun ondersteunt de onderrug en kan geheel naar wens opgepompt worden. Zo kan dit kussen op iedere behoefte worden aangepast. Naast deze functionele kussens voor in de tuin is er ook een flink aantal verschillende sierkussens. Zo ziet je tuin er extra gezellig uit!

Hoe onderhoud je tuinkussens?

De meeste tuinkussens kunnen niet tegen de regen. Het is dan ook verstandig de kussens op te bergen wanneer je niet meer buiten zit. Natuurlijk eet en drink je lekker in de tuin en het risico dat je knoeit is altijd aanwezig. Dan is het belangrijk snel te handelen. Pak een droge doek of een borstel om voorzichtig het kussen schoon te maken. Wanneer dit niet voldoende is, ga je deppend aan de slag met een natte doek en wasmiddel. Het is belangrijk om niet te wrijven omdat je de vlek alleen maar in de stof wrijft. Bij kussens waarbij de hoes afritsbaar is, is het vaak mogelijk de hoes op een lage temperatuur in de wasmachine te wassen. Doe ze alleen nooit in de droger, anders krimpen ze.

De mooiste tuinkussens bestel je online bij wehkamp

Voor een eindeloos aanbod van verschillende tuinkussens voor diverse toepassingen ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Ontdek kleuren zoals zwart, beige, groen, grijs en rood. Ook komen er verschillende merken aan bod, denk aan In the Mood collection, Crespo, Hartman en Madison. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet kunt wachten tot je nieuwe tuinkussens op de stoelen liggen. Bij wehkamp geniet je altijd van snelle levering.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.