Legpuzzels

Puzzels zijn een goede manier om je gedachten te verzetten. Ideaal aan puzzels is ook dat je van jong tot oud kunt puzzelen. Werk samen aan een puzzel of ga alleen aan de slag. Van XXL-puzzels tot gedetailleerde puzzels met veel puzzelstukjes: met ons aanbod kun je voorlopig wel weer even aan de slag!

140 resultaten
aanbevolen

140 resultaten

Legpuzzels

Een legpuzzel maken: voor veel families is het nog steeds traditie om dit gezellig met z’n allen te doen. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of in het weekend. Maar als je een legpuzzel eenmaal gemaakt hebt, dan is het de volgende keer wel leuk om een nieuwe te maken. Ben je op zoek naar een mooi, nieuw exemplaar? Bekijk dan het ruime aanbod bij wehkamp. Allemaal eenvoudig online te bestellen. En ook nog eens supersnel bij je thuisbezorgd.

Legpuzzels: Wasgij, Jan van Haasteren en meer

Heb jij al een favoriet type puzzel? Met kinderen is het bijvoorbeeld erg leuk om de legpuzzels van Ravensburger te maken. Ontzettend populair - en ook stiekem een van onze eigen favorieten - zijn de legpuzzels van Jan van Haasteren. Hierop gebeurt zoveel, dat je op ieder plekje iets te zien hebt. Ga je helemaal voor een uitdaging? Kies dan voor een van de legpuzzels van Jambo Wasgij. Deze puzzels - omgedraaid het Engelse woord “jigsaw”, doen precies dat: ze draaien het perspectief om. Je moet puzzelen wat een van de personen op de voorstelling ziet. Je hebt dus helemaal geen voorbeeld!

Voor alle leeftijden

Of je nog jong bent of al iets ouder: wij hebben legpuzzels voor alle leeftijden. Met 100 stukjes of zelfs tot 3000 stukjes. Wil je nu weten wat geschikt is voor welke leeftijd? Voor een kindje van 2-4 jaar is een puzzel van rond de 30 stukjes geschikt. Kinderen van rond de zes jaar kunnen al 100 stukjes aan. En zijn ze ongeveer 12, dan kun je al voor de 1000 stukjes gaan.

Accessoires voor legpuzzels

En ben je bang dat je de legpuzzel niet op tijd af krijgt? Neem dan eens een kijkje bij de puzzelaccessoires. Daar vind je namelijk speciale puzzelmatten waarop je je legpuzzel kunt maken. Heb je hem nog niet af, dan rol je de puzzel op en berg je hem op. Tot het moment dat je weer lekker verder wilt puzzelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.