Legpuzzels

Puzzels zijn een goede manier om je gedachten te verzetten. Ideaal aan puzzels is ook dat je van jong tot oud kunt puzzelen. Werk samen aan een puzzel of ga alleen aan de slag. Van XXL-puzzels tot gedetailleerde puzzels met veel puzzelstukjes: met ons aanbod kun je voorlopig wel weer even aan de slag!

23 Resultaten
Aanbevolen

23 Resultaten

Puzzels in allerlei soorten

Het maken van een puzzel prikkelt je denkvermogen, je motoriek en het verhoogt de concentratie door de dopamine die in de hersenen vrijkomt. Maar los daarvan is het gewoon een enorm leuke bezigheid. Of je nu alleen puzzelt of dit met het hele gezin doet, het is een hobby die we al decennialang omarmen. Heb je de puzzel af? Dan ga je toch door naar de volgende! Er zijn zoveel verschillende soorten puzzels, van de traditionele legpuzzel tot de inspirerende 3D-puzzel. Op het gebied van legpuzzels heb je een ruime keuze uit verschillende afbeeldingen en moeilijkheidslevels.

Puzzels voor alle leeftijden

Puzzels zijn er voor alle leeftijden. Puzzels voor jonge kinderen hebben minder stukjes en daarbij zijn de puzzelstukjes groter. Puzzelen helpt kinderen logisch na te denken en het is goed voor de motoriek. Ravensburger heeft niet alleen veel leuke puzzels voor volwassenen, maar biedt ook een uitgebreid assortiment aan kinderpuzzels met verschillende hoeveelheden stukjes. Ook volwassenen beleven veel plezier aan het leggen van een puzzel. Maak een keuze uit verschillende niveaus, bijvoorbeeld een puzzel voor volwassenen met 500 of een met 2000 of 3000 stukjes. Bij wehkamp geef je eenvoudig met de zoekfilters aan voor welke leeftijd jij een puzzel zoekt. Er verschijnt dan direct een bijpassend aanbod op je scherm. Naast puzzels van Ravensburger shop je hier ook puzzels van bijvoorbeeld Jan van Haasteren en puzzels van Jambo Wasgij.

Accessoires en een puzzel kopen bij wehkamp

Bij wehkamp zit je goed voor verschillende soorten puzzels, van makkelijke tot echt pittige puzzels. Wil jij het puzzelplezier over een langere periode verspreiden, dan zijn er verschillende accessoires om je reeds gelegde stukken tijdelijk mee op te bergen. Denk hierbij aan een handige puzzelmat. Zo puzzel je op een later moment gewoon weer verder. Wil je een puzzel cadeau doen of jezelf ermee belonen? Bij wehkamp hoef je nooit lang op je bestelling te wachten. Hebben wij vandaag je bestelling ontvangen, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help