home

Intimiteit

voor haar | voor hem | voor koppels | BDSM | Je weet zelf wat je prettig vindt. Misschien experimenteer je graag, misschien zit je wat behoudender in elkaar. Met onze vibrators, condooms, glijmiddelen ...

712 resultatensorteren op
aanbevolen

Intimiteit

Ieder zijn eigen ding als het om intimiteit gaat. Of je nu van experimenteren houdt of je wat behoudender bent. Wij bieden jou een breed assortiment aan verschillende producten op het gebied van intimiteit, voor jezelf en voor jullie samen. Niet alleen op gebied van seksualiteit, maar ook op het gebied van gezondheid, voor zowel vrouwen als mannen.

Veel verschillende producten

Wij hebben verschillende vibrators, condooms, glijmiddelen, stimulerende middelen, massage oliën, was emulsies en andere leuke speeltjes van onder andere merken als Durex, Durex Play en 50 Shades of Grey. Wij hebben zowel vibrators voor vrouwen als vibrating rings voor mannen. Om je speeltjes schoon te houden hebben wij verschillende Toy Cleaners, maar uiteraard wil je jezelf ook fris houden. Hiervoor zijn verschillende intieme reinigingsproducten bij ons verkrijgbaar van onder andere het merk Lactacyd. Wil je nog meer experimenteren op het gebied van intimiteit? Onze mooie bondage speeltjes, zoals touwen en handboeien bieden dan de uitkomst. Om het af te maken hebben wij uiteraard ook sexy lingerie om een extra dimensie aan de intimiteit tussen jou en je partner te verhogen.

Veilig, handig en schoon

Verbreed je seksuele horizon met behulp van ons intimiteit assortiment. Onze verschillende intieme producten zullen jouw leven en relatie verrijken. Zo hebben wij voor tijdens het vrijen verschillende condooms en glijmiddelen om je seksleven en intimiteit met jezelf en anderen prettiger en veiliger te maken. Een condoom onhandig of vervelend? Tegenwoordig niet meer, wij bieden ze in alle vormen en maten. Een glijmiddel maakt het hebben van seks makkelijker, plezieriger en lekkerder, want wij hebben verschillende smaken. Wat dacht je van een condoom met smaakje van Durex? Ben je niet zo zeer geïnteresseerd in intimiteit maar meer in het sterk houden van bepaalde spieren? Wij hebben ook kegelballen om je bekkenbodemspieren te trainen.