Pakken & stropdassen: mode voor heren

Heb je een mooi pak nodig? Bekijk dan het brede aanbod met pakken voor heren. We hebben stijlvolle pakken in verschillende kleuren. Klik en bestel het pak waarmee je vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen.

224 Resultaten
Nieuwste collectie

224 Resultaten

Ontdek het aanbod met pakken voor verschillende gelegenheden

Een pak bestaat uit een broek en een colbert. Meestal bestaan de broek en het colbert uit dezelfde materialen en dezelfde kleur. Pakken zijn te dragen naar verschillende formele gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke bijeenkomst, een sollicitatiegesprek of een bruiloft. Meestal wordt er gekozen voor een donker pak, zoals zwart, donkerblauw of grijs, bij zakelijke bijeenkomsten. Een lichtgekleurd pak, zoals lichtbeige, wordt juist eerder gedragen naar sociale evenementen, zoals een bruiloft of ander feest. Deze pakken zijn ook perfect voor in de zomer. We hebben pakken van uiteenlopende merken, zoals WE Fashion, Van Gils en Mango Man. Maak ook een keuze tussen ons aanbod met overhemden voor heren. Meestal heeft het overhemd een andere kleur dan het pak. Zo staat een lichtblauw overhemd bijvoorbeeld erg mooi bij een beige of donkerblauw pak en kun je bij een zwart pak bijvoorbeeld het beste een wit overhemd dragen.

Het belang van combineren met de juiste accessoires

Behalve het juiste overhemd is er nog meer om goed over na te denken als je een pak aanschaft. Welke schoenen ga je bijvoorbeeld onder het pak dragen? Tegenwoordig is er veel mogelijk, maar de meeste mannen kiezen ervoor om er nette herenschoenen bij te dragen. Denk bijvoorbeeld aan veterschoenen voor heren of schoenen met een gesp. Heel soms dragen mannen een sneaker onder het pak, maar dat moet dan wel passen bij de gelegenheid. Een stropdas of vlinderstrik kan het totale plaatje helemaal compleet maken, dus ook deze accessoires zijn zeker belangrijk om te overwegen om te dragen. We verkopen deze accessoires ook bij wehkamp, dus je kunt ook de accessoires meteen aanschaffen.

Investeer in een mooi pak voor verschillende gelegenheden

Sommige mannen moeten dagelijks een pak aan voor hun werk, maar er zijn ook mannen die zelden een pak dragen. Toch zou elke man minimaal één pak in zijn garderobe moeten hebben, zodat je altijd geschikte kleding hebt om aan te trekken als dat nodig is. Bestel vandaag en je hebt het pak morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.