Hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken zijn onmisbaar bij de verzorging van je baby. Bij wehkamp vind je babyblauw, babyroze, diverse printjes of gewoon basics van merken als Jollein en Meyco. Deze luiers zijn ideaal voor de pasgeboren baby: als luier maar ook om je kindje af te drogen.

168 Resultaten
Aanbevolen

168 Resultaten

Hydrofiele luiers

Ze zijn enorm veelzijdig, die hydrofiele luiers. Het grappige is dat je ze voor van alles en nog wat kunt gebruiken, maar dat ze als luier niet echt vaak gebruikt worden. Waar dan wel voor? Nou, bijvoorbeeld om je baby af te drogen na het badje, als ondergrond bij het verwisselen van een luier, als slabbetje bij het spugen of eten en als bescherming van het matras onder het hoofdje van je baby. Een flinke stapel hydrofiele luiers komt dan ook goed van pas als je een kindje hebt. Je hebt er makkelijk een paar per dag nodig, want je weet hoe dat gaat met kinderen… Gelukkig absorberen hydrofiele luiers heel goed, zijn ze lekker zacht en dun, kun je ze ook gewoon op 60 of zelfs 90 graden wassen en zijn ze enorm duurzaam. Een bijzondere manier om een hydrofiele luier in te zetten is voor het inbakeren van je baby. Daardoor kan je kindje rustiger slapen. Welk type hydrofiele doek je ook gebruikt, bij wehkamp.nl vind je er meer dan genoeg om uit te kiezen. Ouders zijn ook heel blij met hydrofiele doeken als kraamcadeau. Vertrouw op een goede prijs/kwaliteitverhouding en onze prima service!

Diverse merken hydrofiele luiers

Titanium Baby, KipKep en Jollein zijn enkele van de merken die je bij ons kunt vinden als je hydrofiele luiers zoekt. Stuk voor stuk zijn ze heel praktisch bij het verschonen van je pasgeboren baby. Nog even een tip van onze kant: was de luiers voor gebruik voor een optimale hygiëne. Het formaat, het materiaal en de hoeveelheid hydrofiele luiers verschilt per product. Kijk dus eens op je gemak rond en je vindt vanzelf wat je zoekt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën