Knikkerbanen

Knikkeren, wie heeft ’t niet gedaan? Een gat graven om de knikkers in te rollen. Maar wat als je binnen wil knikkeren? Wij hebben de oplossing voor je: een knikkerbanen! Voortaan hoef je niet meer naar buiten om te kunnen knikkeren. Bouw je eigen knikkerbaan en beleef uren knikkerplezier!

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Knikkerbanen

Wanneer je op zoek bent naar een origineel en uniek cadeau, dan is een knikkerbaan een goede keuze. De knikkerbaan is het perfecte speelgoed, zowel voor jongens als meisjes. Het leukste spel van vroeger, maar ook vandaag de dag nog heel populair. Wat voor weer het buiten ook is, je kunt nu heerlijk binnen knikkeren met het ruime assortiment van wehkamp.

Uitdaging en breinbrekers

Ben je op zoek naar uitdagingen en breinbrekers? Dan is een knikkerbaan van Spinmaster echt iets voor jou. Manoeuvreer je knikker over bruggetjes, ontwijk valkuilen en kijk uit voor andere spannende obstakels. Wil je juist een knikkerbaan helemaal naar je eigen zin opbouwen? Neem dan eens een kijkje bij de Hape of Hubelino knikkerbanen. De knikkerbaan van Hubelino kun je zelfs gebruiken in combinatie met je LEGO DUPLO bouwstenen.

Knikkeren ook voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten is de Rollipop knikkerbaan erg leuk, alle rollende elementen geven uren speelplezier. Voor elke wens is er een knikkerbaan, stoere kunstof banen in felle kleuren of een knikkerbaan van duurzaam hout.

Voor veel leeftijden

In het aanbod vind je banen voor verschillende leeftijden. De meeste modellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar er zijn ook modellen die voor iets oudere kindjes geschikt zijn. Je vindt de leeftijdsindicatie bij ieder product. Ben jij ervan overtuigd dat de knikkerbaan het juiste cadeau is voor je zoon of dochter? Dan hoef je alleen nog maar de juiste baan uit te zoeken en wij zorgen dat hij zo snel mogelijk bij je in huis ligt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help