Campingtafels

24 Resultaten
Aanbevolen

24 Resultaten

Goed voorbereid kamperen

Heb je ook zo’n zin om weer te gaan kamperen? Dan wordt het tijd om voorbereidingen te gaan treffen, zodat je op de camping niet voor verrassingen komt te staan! Een handige kampeertafel mag in je kampeeruitrusting zeker niet ontbreken. Een compacte campingtafel is ook zeer goed te gebruiken als handige tafel voor in de tuin of op het balkon.

Handig formaat

Een kampeertafel heeft praktische afmetingen en is daarom zo handig mee te nemen naar de camping. Zo’n compacte campingtafel neemt bijna geen plaats in en staat niet snel in de weg. Heb je hem even niet meer nodig of wil je snel wat meer ruimte creëren? Dan berg je deze tafel ook net zo snel weer op als dat je 'm tevoorschijn hebt gehaald. Bij wehkamp zijn er tafels voor op de camping in verschillende groottes verkrijgbaar.

Praktisch in gebruik

Ben je ook op zoek naar een lichtgewicht campingtafel die gemakkelijk inklapbaar en opvouwbaar is? Zo’n inklapbare campingtafel is erg handig, want je hebt al genoeg te sjouwen met huisraad en bagage, zeker als je gaat kamperen met een gezin met kinderen! Een opvouwbare campingtafel die kunt inklappen tot een compact geheel neemt niet veel ruimte in en is dan ook ideaal om mee te nemen in de auto. Eenmaal aangekomen op de camping heb je ‘m in een handomdraai weer gemaakt tot een direct bruikbare tafel dankzij het uitklapbare frame.

Duurzaam materiaal

De campingtafel met een lichtgewicht constructie doet qua sterkte beslist niet onder voor andere tafels. Materialen als aluminium of kunststof zijn prima bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en garanderen een lange levensduur. Verder komen eigenschappen als hitte- en waterbestendig goed van pas bij het intensieve gebruik van een campingtafel. Zo’n sterke tafel kan wel tegen een stootje en is stevig genoeg om een kooktoestel of bakplaat op te plaatsen. Dat nodigt nog eens uit tot gezellig samen buiten eten!

Stabiele campingtafels

Geen hinderlijk gewiebel meer en viltjes onder de poten; bij wehkamp kun je een campingtafel kopen die stevig op de grond staat. Dankzij de verstelbare poten en de speciale voetjes zijn de tafels uit het assortiment van wehkamp heel stabiel op elke ondergrond. Bovendien zijn ze op iedere gewenste hoogte in te stellen. Met zo’n stevige campingtafel creëer je snel een fijne zitplek op de camping. Want wie wil er niet lekker ontspannen kamperen? Schaf samen met je campingtafel nog een aantal comfortabele campingstoelen aan bij wehkamp en je kampeervakantie wordt zeker een succes!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help