Babymutsjes

111 Resultaten
Aanbevolen

111 Resultaten

Baby mutsen van wehkamp: jouw kleintje kan niet zonder

Je baby verliest de meeste warmte via zijn hoofd. Zijn hoofdje is best groot in vergelijking met de rest van zijn lichaam. Een muts voor baby voorkomt dat je kindje te veel afkoelt. Is je kindje nog niet gezegend met een grote bos haar, dan houdt hij in het begin ook binnen zijn muts op. Bij wehkamp vind je baby mutsen in veel verschillende kleuren. Zo is de muts van je kleintje altijd perfect afgestemd op de rest van zijn outfit.

Voor de koude wintermaanden een baby muts en sjaal

Bij ons vind je niet alleen mutsen voor pasgeboren baby's. Met een stoere gebreide wintermuts baby komt jouw kleintje de winter wel door. Zo kan hij ook in de kou gezellig met jou naar buiten, lekker warm ingepakt met een wintermuts baby en sjaal. Net als de mutsen zijn onze sjaals er in verschillende patronen en kleuren. Ook hebben wij leuke combisets voor jongens- en meisjesbaby's. Vergeet ook de wanten niet. Handen als ijsklompjes zijn verleden tijd met warme wollen wanten. Jouw kleintje trotseert de kou moeiteloos!

Vind bij ons het perfecte mutsje voor jouw baby

Wij hebben babymutsen in veel verschillende modellen. Met een helmmutsje blijven de oren van je baby lekker warm en is zijn voorhoofd wel vrij. Is je kleintje eigenwijs? Een muts met touwtjes voorkomt dat hij met zijn grijpgrage handjes zijn muts steeds van zijn hoofd trekt. Gaat het zonnetje schijnen, kies dan voor een schattig zonnehoedje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën