Loopfietsen

De perfecte evenwichtsoefening voor als je begint met fietsen, de loopfiets! De kids kunnen al oefenen met opstappen, sturen en rekening houden met anderen voordat ze op een echte fiets stappen. En met een loopfiets ga je toch net wat sneller dan rennend dus hartstikke leuk om mee rond te racen en je oudere broertjes en zusjes bij te benen.

59 Resultaten
Aanbevolen

59 Resultaten

Leuk en leerzaam

Evenwicht houden, sturen, oppassen voor stilstaande objecten; met een loopfiets krijgt je kindje de kans om heel veel verschillende vaardigheden te oefenen.

Loopfietsjes van verschillende merken

Bij wehkamp heb je de keuze uit heel veel prachtige loopfietsjes van verschillende merken, zoals: Scoot & Ride, Litle Dutch, BERG, en Janod. Wordt het een prachtige roze loopfiets van Little Dutch voor je kleine prinses of kies je voor een loopfiets jongen van het merk BERG?

Fietsjes voor verschillende leeftijden

Let er bij het kopen van een fietsje goed op voor welke leeftijd de fiets is. Zo hebben we een grote loopfiets te koop, maar ook een loopfiets 1 jaar of een loopfietsje 2 jaar. Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar er wordt aanbevolen om kinderen altijd een helm op te zetten als ze gaan fietsen. Als je kindje het loopfietsen eenmaal onder de knie heeft, kun je hem of haar ook gaan laten wennen aan een echte driewieler.

Materiaal van de loopfiets

Ook als het gaat om het materiaal van de fietsen zijn er verschillen. Zo zijn er merken die hebben gekozen voor een plastic loopfiets, maar heb je bijvoorbeeld ook een peuter loopfiets van hout. De keuze voor het materiaal is afhankelijk van het gebruik en je eigen voorkeur. Zo zijn plastic loopfietsen bijvoorbeeld ideaal om buiten te gebruiken, maar er zijn ook veel ouders die liever alleen maar houten speelgoed voor hun kindje kopen.

Koop het fietsje bij wehkamp

In welke winkel kun je nu nog verschillende fietsen van diverse merken bij elkaar zien? Bij wehkamp natuurlijk! We hebben voor jou een stoere loopfiets, maar ook schattige loopfietsjes op dezelfde pagina verzameld. Shop dit prachtige cadeau in de loopfiets sale of bestel de fiets vandaag nog en je hebt 'm morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.