Loopfietsen

De perfecte evenwichtsoefening voor als je begint met fietsen, de loopfiets! De kids kunnen al oefenen met opstappen, sturen en rekening houden met anderen voordat ze op een echte fiets stappen. En met een loopfiets ga je toch net wat sneller dan rennend dus hartstikke leuk om mee rond te racen en je oudere broertjes en zusjes bij te benen.

18 resultaten
aanbevolen

18 resultaten

Loopfietsen

De eerste stap voor je kind om te leren fietsen, zet je met een loopfiets. Kinderen tussen de 1 en 5 jaar kunnen met loopfietsen heel goed hun evenwicht oefenen, wat natuurlijk een heel belangrijk onderdeel is voor het grotere werk. Opstappen, al stappend rijden, sturen, rekening houden met anderen om je heen en oppassen dat je nergens tegenaan botst… het zijn allemaal dingen die een kind moet leren. De loopfietsen die wij in ons assortiment hebben verzameld, helpen daarbij. Merken als Exit, Kettler, Dushi en Skoot hebben verschillende types beschikbaar voor je. Welke je ook kiest, je weet dat je altijd kunt vertrouwen op de prima prijs/kwaliteitverhouding en de uitstekende service die wehkamp je biedt. Kies uit onze loopfietsen en bestel snel en eenvoudig!

Keuze uit afwisselende loopfietsen

We hebben zowel loopfietsen met een heel laag zwaartepunt voor je, die vooral geschikt zijn voor jonge kinderen, als varianten die bijna op een gewone fiets lijken, maar dan zonder de trappers. Er zijn zelfs loopfietsen met vier wielen voor extra stabiliteit. Ze werken natuurlijk allemaal hetzelfde: je kind zit erop en beweegt zich voort door met de benen over de grond te bewegen. Het zal niet lang duren of dat automatisme zit er helemaal in. Al in de 19e eeuw bestonden er loopfietsen, maar die zagen er niet zo prachtig uit als de exemplaren die wij voor je hebben. We hebben stoere loopfietsen, roze loopfietsen en varianten die precies op een scooter lijken voor een nog sneller uiterlijk. Gun je kind zo’n mooie loopfiets en bestel met vertrouwen bij ons!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.