POP top teaser image

Ledikanten

Je wilt je baby zonder zorgen in z’n bedje kunnen leggen. Als je een ledikant koopt, let er dan op dat de spijlafstand klein genoeg is (je wilt niet dat ze hun hoofd erdoor steken) en dat het materiaal veilig is. En zorg ervoor dat de bodem verstelbaar is (voor als ze kunnen zitten). Met merken als Woood en Kidsriver heb je een ruime keus.

56 Resultaten
Nieuwste collectie

56 Resultaten

Ledikanten voor baby's

In een ledikant mag je kindje heerlijk weg dromen. Dit is de fase waarin slapen nog het belangrijkste deel van de dag vult, dus dan wil je ook zeker weten dat de kleine spruit lekker ligt. Bij ons vind je het babyledikantje dat bij jouw kindje past. Een echte slaapplek voor jouw kleintje. Waar de oogjes meerdere keren per dag dichtvallen en weer open gaan. Ja, zo’n ledikant wordt goed gebruikt. Heavy duty!

Het verschil tussen een wieg en ledikant

Comfortabel slapen is het allerbelangrijkste, ook voor kinderen. Daarbij speelt niet alleen het type ledikant mee dat je koopt, maar vooral het type matras. Bij sommige babyledikanten is een matras inbegrepen, maar meestal is dit niet het geval. Let hier dus op als je de productomschrijving doorleest. De term wieg en ledikant wordt vaak door elkaar gebruikt. Ook bij ons vind je wiegjes die de vorm hebben van een klein ledikant (40 x 80 cm). De meeste ledikanten voor baby's hebben echter een matrasafmeting van 60 x 120 cm. Het verschil tussen deze twee is dus voornamelijk te vinden in de grootte. In een ledikant kan je kindje bovendien langere tijd liggen dan in een wieg. Vaak zijn de bodems van ledikanten namelijk in hoogte aanpasbaar om ze voor elke fase te kunnen gebruiken. Van liggende baby tot en met klauterende kleuter.

Diverse babyledikantjes van bekende merken

Bij ons kun je kiezen uit diverse bekende merken, zoals Leander, Kidsriver, Europe Baby en Flexa. Daardoor vind je vast en zeker het ledikant voor je baby dat precies past bij de stijl en het budget dat je in gedachten hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.