Tv-meubels

Je tv staat vaak op een prominente plek in de huiskamer, dat betekent dat het kastje eronder net zo zichtbaar is. Buiten dat tv-meubelen mooi moeten zijn is het ook functioneel. Vaak zijn er deurtjes waar je draden en plastic dvd-hoezen achter weg kun stoppen en zit er een opening aan de achterkant waar kabels door kunnen. Zo houd je de kabel chaos beperkt!

21 resultaten
aanbevolen

21 resultaten

TV-meubel

In veel gevallen is de televisie letterlijk de blikvanger van de woonkamer. Dat maakt de keuze van een TV-meubel een stuk belangrijker dan die van meubels op andere plekken in je huis. Je wilt immers elke keer dat je naar de TV kijkt het gevoel hebben dat je een goede keuze hebt gemaakt. Een TV-meubel moet bovendien niet alleen mooi zijn en passen bij je interieur, maar ook uiterst functioneel. We hebben het hier tenslotte over een meubel dat speciaal bedoeld is om plaats te bieden aan je kijkbuis. Met de TV-meubels uit ons ruime assortiment heb je meer dan genoeg om uit te kiezen. Kijk zelf maar!

TV en audio gecombineerd

Een TV is niet vaak eenzaam. Hij heeft heel vaak gezelschap in de vorm van een homecinemaset, een digitale zenderontvanger of een audio-installatie. De ontwerpers van een TV-meubel houden hier uiteraard rekening mee. Zo kun je bij de meeste exemplaren dan ook gemakkelijk meerdere apparaten tegelijk opbergen. Over de kabels hoef je je ook geen zorgen te maken, want die kunnen vaak uit het zicht weggewerkt worden dankzij een opening in de achterkant van het TV-meubel.

Design en functionaliteit

De merken die wij voeren in ons assortiment begrijpen heel goed hoe ze het functionele karakter van een TV-meubel kunnen combineren met design. Wehkamp Home en Tenzo bieden je bijvoorbeeld meer dan genoeg verschillende stijlen om uit te kiezen. Of je nu een robuust houten uiterlijk zoekt of juist een subtiel uitgevoerde set in hoogglans afwerking. Binnenkort kijk je naar je TV én naar je mooie nieuwe TV-meubel!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.