Tv-meubels

Je tv staat vaak op een prominente plek in de huiskamer, dat betekent dat het kastje eronder net zo zichtbaar is. Buiten dat tv-meubelen mooi moeten zijn is het ook functioneel. Vaak zijn er deurtjes waar je draden en plastic dvd-hoezen achter weg kun stoppen en zit er een opening aan de achterkant waar kabels door kunnen. Zo houd je de kabel chaos beperkt!

84 Resultaten
Aanbevolen

84 Resultaten

Het design tv meubel van wehkamp verdient een prominente plek in jouw woonkamer

In bijna elke woonkamer in Nederland staat wel een televisie. Deze televisie staat vaak op een tv dressoir. Doordat de televisie meestal zo’n prominente plek inneemt in je woonkamer doet het tv meubel dit ook. Een tv meubel in industrieel ontwerp moet vooral functioneel staan, maar moet ook passen bij de rest van je interieur. Bij wehkamp hebben wij een grote collectie tv meubels die allemaal anders zijn vormgegeven. Jouw perfecte meubel zit hier zeker bij. Ben je ook op zoek naar een televisie? Ook die shop je bij wehkamp.

Zo houd je met een tv dressoir van wehkamp de chaos beperkt

Erger jij je ook zo aan al die kabels, draden en losse hoesjes van dvd's? Door te kiezen voor een tv kast met deuren heb je ze mooi weggewerkt en straalt de ruimte rondom je televisie veel meer rust uit. Wil je een klein tv meubel met twee planken? Door op de planken praktische opbergmanden te plaatsen, creëer je toch rust. Ook hebben wij diverse tv meubels met een combinatie van planken en kastjes met deuren.

Welk design tv meubel past bij jouw stijl?

Ben jij een enorme fan van de industriële look? Geef je tv dan een mooi plekje op een industrieel meubel. Een houten tv meubel straalt warmte uit en past bij verschillende woonstijlen. Ook in kleur kun je variëren. Kies voor een neutraal tv meubel in zwart of grijs als je de aandacht niet per se naar je televisie hoeft te trekken. Ga voor een opvallendere kleur of een origineel ontwerp als je dat juist wel wilt.

Voor een tv meubel in jouw kamer is altijd plek

De meeste tv meubels zijn smal en lang. Afhankelijk van de afmetingen en de vorm van jouw woonkamer is dat niet altijd even praktisch. Wij zouden wehkamp niet zijn wanneer we naast een tv meubel in lang model niet ook een tv meubel in hoog model in onze collectie zouden hebben. Heb je een televisie op je slaapkamer of in een kleine studio? Jouw televisie krijgt een prominente plaats op onze kleinere tv meubels. Wij hebben meubels van diverse merken zoals Woood en het Zweedse meubelmerk Tenzo. Bij wehkamp koop je nog veel meer meubels van deze meubelmerken. Zo maak je er thuis een mooi geheel van.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Vandaag al -20% in de app
Download de app

Categorieën