Bouwsets

Constructiespeelgoed is leuk voor kinderen van iedere leeftijd. Het leuke aan constructiespeelgoed, zoals een Meccano-set, is dat je kind al jong leert hoe dingen in elkaar steken. De fijne motoriek wordt ontwikkeld en je kind leert instructies opvolgen. Maar vooral geef je met constructiespeelgoed uren speelplezier.

414 Resultaten
Aanbevolen

414 Resultaten

Constructiespeelgoed

Is je kind altijd met blokken in de weer? Iedere dag staat er wel een nieuwe toren of racebaan voor je neus. Is je kind toe aan een nieuwe uitdaging als het om bouwen gaat? Geef je kind dan eens constructiespeelgoed. Dat is namelijk niet alleen heel leuk, maar ook nog eens heel leerzaam.

Complete sets

Constructiespeelgoed is speelgoed waarmee je kind iets in elkaar kan zetten. Vaak zijn dit echt werkende voertuigen. Maar ook molens, hijskranen en het bouwen van wiskundige vormen zien we terug in deze speelgoedcategorie. Merken als Smartmax, Twickto en Meccano voeren de boventoon. De complete bouwdozen vul je aan met setjes losse onderdelen. Voor elke leeftijd zijn er wel constructiesets te vinden.

Aan de slag

Constructiespeelgoed heeft vaak te maken met techniek. Het leuke aan dit speelgoed is dan ook dat je kind niet alleen veel plezier beleeft, maar ook leert hoe bijvoorbeeld een auto in elkaar steekt. Waarom kan een hijskraan takelen? Hoe vliegt een helikopter? Het zijn vragen die je kind na het bouwen van zo een bouwset kan beantwoorden. Ook stimuleer je de fijne motoriek van je kind. Vooral de sets voor oudere kinderen bevatten delicate en kleine onderdelen. Tot slot helpt het bouwen van constructiespeelgoed met het leren opvolgen van instructies. Als je kind dat niet doet, dan werkt het bouwwerk immers niet.

Vandaag bestellen, binnenkort bouwen

Bestel vandaag nog het constructiespeelgoed van Smartmax, Hape of Plus-Plus en je kind kan er de volgende werkdag al mee aan de slag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.