Loungesets

232 resultaten
aanbevolen

232 resultaten

Een mooie loungeset voor je tuin of balkon

Met onze tuin loungesets ben jij helemaal klaar voor de eerste zonnestralen of voor een volle warme zomerdag. Ontvang vrienden of familie, of organiseer een gezellige avond in jouw tuin als het weer het toelaat. Zelfs in een kleine tuin kun je zorgen voor voldoende zitplek voor gasten of natuurlijk voor jezelf of je gezin. In een kleinere tuin biedt een loungebank voor buiten uitkomst. In ons assortiment tuinmeubelen vind je de leukste goedkope loungeset voor de tuin. Kies je graag voor design? Ontdek dan ons brede assortiment tuin loungesets.

Creatief inrichten met een loungeset in de aanbieding

Als je in een appartement woont of simpelweg alleen de beschikking hebt over een balkon als buitenruimte, dan bieden we ruimtebesparende mogelijkheden. Zo kun je toch een zithoek inrichten met een kleinere loungeset voor een balkon, die je makkelijk kunt plaatsen zonder loopruimte te verliezen. Heb je geen tuin, maar wel een klein buitenplaatsje? Dan biedt een hangmat je een fijne plek om in te ontspannen.

Het onderhoud van een loungeset in de tuin van hout

Het is prettig om te weten hoe je jouw houten tuinmeubels zo mooi mogelijk kunt houden, in alle weersomstandigheden. Niet iedereen beschikt over een ruime schuur om de set in op te bergen tijdens de koudere seizoenen. Daarom kun je bij ons terecht voor een weerbestendige loungeset voor de tuin.

Zorg dat je de set afdroogt na een flinke hoosbui of dek de set af met een handige waterdichte meubelhoes. Zo hoef je na de koude maanden de set alleen even af te nemen met een lauw sopje en kun je weer heerlijk comfortabel zitten. Kies voor een geïmpregneerde set die goed bestand is tegen zonlicht, of plaats de set bij warm weer in de schaduw van een parasol. Hout kan door fel zonlicht wat sneller uitdrogen. Om de zoveel jaar kun je de set eventueel voorzien van een laagje uv-lak. Zo heb je lang plezier van jouw gezellige zitplek in de tuin. Een tuinset van duurzaam hardhout gaat langer mee dan bijvoorbeeld een hoek loungeset voor de tuin gemaakt van bamboe.

Onze loungeset voor de tuin in de sale

Koop jouw nieuwe hoek loungeset voor de tuin nu extra voordelig in onze sale. Zo heb jij een lekkere bank, met of zonder extra stoelen en een tafel, altijd klaarstaan. Ontdek ons ruime assortiment tuinmeubels van merken als Wehkamp Home, Sens en Lifestyle Garden. Wij bezorgen je nieuwe set snel aan huis en betalen mag desgewenst achteraf.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.