POP top teaser image

Kinderwagens

Welke kinderwagen past het bij jou? Goede kinderwagens zijn veilig, comfortabel voor je kindje en kan meerdere soorten terrein berijden. Voor het gemak is de kinderwagen gemakkelijk in de klappen en natuurlijk moet de kinderwagen er ook leuk uitzien. Kies je voor een kinderwagen inclusief een reiswieg? Dan kun je de kinderwagen direct na de geboorte van je kindje gebruiken. Naast combi-kinderwagens bieden wij ook duo kinderwagens aan wanneer je op pad gaat met twee kindjes tegelijkertijd. Je vindt hier bekende kinderwagen merken als Bugaboo, Maxi-Cosi en Easywalker. Wil je meer informatie over kinderwagens? Ontdek nu jouw ideale kinderwagen bij wehkamp.

34 resultaten
aanbevolen

34 resultaten

Buggy accessoires

Met onze buggy accessoires kun je door weer en wind met de buggy op pad, neem je de buggy overal mee naar toe en vermaak je je kindje tijdens de rit. Met de buggy accessoires van merken als Dooky, Quinny en Koelstra maak je je buggy helemaal af.

Met de buggy door weer en wind

Als de zon schijnt, is het heerlijk om met je kindje te wandelen. Heeft je kindje het toch iets te warm? Dan hebben wij verschillende buggy accessoires zoals beschermdoeken, parasols en Swaddle Clips. Met de Swaddle Clips kun je een wikkeldoek of een andere doek bevestigen aan de kinderwagen of autostoel. Zo bescherm je je kindje tegen de felle zond en wind. Tegen de regen en insecten zijn er buggy accessoires als regenhoezen en muskietennetten.

Met meerdere kinderen op pad

Heb je meerdere kinderen en gaan jullie samen op pad? Als de kindjes beide nog in de buggy zitten, kun gebruik maken van een duo buggy. Wanneer één van jouw kindjes liever naast de buggy loopt, kan dat natuurlijk ook. Ook dan hebben wij een buggy accessoire voor als je kindje moe wordt. Dan kan hij meerijden op een meerijdplankje.

Met de auto én de buggy onderweg

Wanneer je even snel een boodschap gaat doen met de auto en je kindje meeneemt, kun je gebruik maken van de buggy accessoire: autostoel adapters. Hiermee hoef je je kindje voor kleine afstanden niet onnodig te verplaatsen van de autostoel naar de kinderwagen. Je plaatst namelijk de autostoel gemakkelijk op de kinderwagen. Dit is alleen niet geschikt voor grote afstanden.