Kinderoverhemden voor jongens

251 Resultaten
Aanbevolen

251 Resultaten

Kinderoverhemden

Overhemden zijn voor elke jongen een groot succes, want met overhemden kun je eindeloos combineren, het hele jaar door. Er zijn overhemden die goed passen bij een nette jongenslook, maar ook overhemden die goed staan bij zijn nieuwe, stoere spijkerbroek of slim fit chino. Kinderpartijtje? Met een overhemd komt hij zeker goed voor de dag! Een overhemd is altijd een tikkeltje 'gekleed' maar verder kun je kiezen uit zoveel stijlen, dat je er altijd je eigen draai aan kunt geven, van tijdloos en preppy tot stoer, sportief en vrolijk.

Overhemden voor kinderen: eindeloos veel kleuren

Een mooi wit overhemd past natuurlijk bij elke jongen, maar ook klassieke kleuren zoals blauw, zwart, rood en groen zijn favoriet onder de jongensoverhemden. Uni overhemden zijn onmisbare basisstukken voor jongens, net zoals jeans, chino's, sweats en truien. Ze zijn er in heel veel stijlen, van klassieke buttondown overhemden tot moderne slim fits. Naast uni overhemden zijn ook de kinderoverhemden met kleurvlakken, afwijkende mouwkleuren of met verschillend gekleurde voor- en achterpanden een groot succes. En vergeet de vele denim overhemden niet. Ze zijn uni, maar dan met een stoere twist. Verkrijgbaar in uiteenlopende denimkleuren, van diepblauw en zwart tot gebleekt en zwaar verwassen.

Heel veel geruite kinderoverhemden

Nog zo'n klassieker voor jongens is het geruite overhemd. Enkele beroemde ruiten zijn de klassieke Schotse ruiten ('tartans'), de Franse kleine ruitjes, kleurige ruiten en de grove blokruiten die je ook veel ziet in de bekende houthakkershemden. Geruite overhemden voor najaar en winter zijn er onder andere van stevige katoenen stoffen, robuuste twills en soepele flanellen stoffen. Kies een mooi jongensoverhemd in zijn favoriete kleur en stijl en bekijk de collecties van onder andere CKS KIDS, WE Fashion en Mango Kids.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.