POP top teaser image

Nagelproducten

Afgekloven nagels met rouwrandjes, dat is niet wat je wilt. De nagelproducten van wehkamp bieden de verzorging die jouw nagels nodig hebben. Met goed verzorgde en mooi gekleurde nagels laat jij het wel uit je hoofd om nog nagels te bijten!

148 Resultaten
Aanbevolen

148 Resultaten

Mooie en verzorgde nagels dankzij de nagelproducten van wehkamp

Je handen zijn goed zichtbaar en zijn daarom ook een belangrijk visitekaartje. Verzorgde nagels dragen bij aan jouw uitstraling. Met de nagelproducten van wehkamp heb je alles wat je nodig hebt om je nagels goed te verzorgen. Hou je van een kleurtje op je nagels? Wij hebben een uitgebreide collectie nagellak, dus er valt heel wat te kiezen. Ga jij voor een neutrale kleur of wil je echt knallen? Je kiest een kleur die past bij je kleding of je accessoires, zoals bijvoorbeeld je oorbellen of je tas. Zo kan je eindeloos variëren. Wil je je nagels langer laten lijken? Kies voor een nude kleur. Bij ons koop je ook een basecoat. Waarom gebruik je een basecoat? Om te voorkomen dat je nagels verkleuren als gevolg van de nagellak kan je een basecoat gebruiken. Bovendien blijft die mooie kleur nog beter zitten. Kies jij voor gel nagellak? Haal je eigen nagelstudio in huis en laat de lak drogen onder de speciale lamp.

Je nagels goed verzorgen met de nagelproducten van wehkamp

Een kleurtje op je nagels is de finishing touch. Hier gaat een goede verzorging van je nagels aan vooraf. Als je last hebt van nagels die gauw scheuren, voorkom je dit met nagelverharder. Zo hou je je nagels gezond en sterk. Niets is zo vervelend als kalknagels. Ook hier hebben wij speciale producten voor waar jij kalknagels mee te lijf gaat. Vergeet ook je nagelriemen niet. Gebruik hiervoor onze producten voor nagel- & nagelriemverzorging. Het voorkomen van uitgedroogde nagelriemen maakt dat je nagels nog beter kunnen groeien.

Kies voor de nagelproducten van wehkamp voor het knippen en vijlen van nagels

Het is belangrijk om je nagels regelmatig te knippen en te vijlen en hier de tijd voor te nemen. Wij hebben handige nagelknippers waarmee je je nagels knipt zonder dat er karteltjes ontstaan. Zorg dat je altijd een nagelvijl in je tas hebt om je nagels bij te werken. Blijf in dezelfde richting vijlen om splijten te voorkomen. Met de nagelproducten van wehkamp zien jouw nagels er altijd top uit!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën