POP top teaser image

Bedtextiel

Een fris bedje is belangrijk voor de nachtrust van je baby. Naast fris is het voor babybeddengoed nog eens belangrijk dat het extra zacht en veilig is. En dat kunnen wij garanderen! Bekijk de leuke overtreksetjes van Jollein, hoeslakens in vele kleuren en onze extra matrasbeschermers.

1151 Resultaten
Aanbevolen

1151 Resultaten

Babybedtextiel

Van al die nieuwe indrukken wordt je kleintje moe. Is het tijd voor een middagdutje of een nacht dromen? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt aan babybedtextiel van merken als Puckababy, Meyco en Baby’s Only.

Wat heb je nodig?

Naast een ledikant met een matras is het handig om een matrasbeschermer aan te schaffen. Dit beschermt het matras, bij eventuele ongelukjes. Hetzelfde geldt voor een babyhoeslaken. Daarnaast heb je een babylaken of babydeken nodig voor je kindje. Met een laken kun je je kindje instoppen in bed, maar dit kan ook met een babydekbedovertrek of dekentje. Een andere optie is: gebruik maken van een babyslaapzak. Door je baby een slaapzak aan te trekken, kan je kind zich niet blootwoelen of onder de dekens kruipen en het bemoeilijkt uit bed klimmen. Een slaapzak hoef je in de meeste gevallen niet te combineren met ander babybedtextiel, als een laken of deken. Neem voor alle andere benodigdheden ook eens een kijkje bij onze baby uitzetlijst.

Je kindje warmhouden

Er zijn nog veel meer manieren om je kindje warm te houden met babybedtextiel, zoals wikkeldekens en inbakerdoeken. Hierbij is een wikkeldeken echt bedoelt voor het warmhouden van je kindje en een inbakerdoek geeft vooral rust. De inbakerdoek geeft namelijk het gevoel alsof je baby nog in de baarmoeder zit. Hierdoor zal je kindje rustig slapen. En naast babybedtextiel hebben we nog de babynestjes. Ook dit geeft je baby een veilig gevoel. Ideaal voor een dutje op de bank, in de box of onderweg. Het is wel belangrijk om het nestje altijd onder toezicht te gebruiken.

Let op de temperatuur in de kamer

Het is soms warmer in de kamer dan dat je zelf door hebt. Een baby kan dit nog moeilijk aangeven. Je zult daarom zelf op moeten letten of het niet te warm wordt in de kamer. Dit kan met behulp van een kamertemperatuurmeter of een babyfoon met temperatuurweergave. Daarnaast heeft het meeste babybedtextiel een TOG-waarde. Dit geeft de isolatiewaarde van dekens, slaapzakken en ander babybedtextiel aan. Hoe hoger de waarde, hoe moeilijker warmte door de stof kan ontsnappen. Blijf daarnaast ook altijd zelf controleren, door even de achterkant van de hals of aan de voetjes te voelen. De huid van je kleintje mag niet klam of koud aanvoelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën