LEGO brandpage teaser MIGRATION

LEGO

LEGO wenst de bouwers van morgen te inspireren en te ontwikkelen vanaf het moment dat ze hun eerste steen oppakken.

LEGO Duplo

LEGO® DUPLO® sets zijn ideaal voor de ontwikkeling van de eerste bouw- en rollenspelvaardigheden van jonge kinderen (1½ tot 5 jaar), met stenen die speciaal zijn ontwikkeld voor veilig gebruik door kleine handjes. Alle modellen zijn eenvoudig te bouwen en bieden een leerzame speelervaring.

LEGO Ninjago

De LEGO® NINJAGO® bouwspeelsets nemen jonge LEGO fans mee naar een wereld waar dappere ninjahelden heersen. Kinderen vinden het geweldig om met de LEGO NINJAGO minifiguren gevechten tegen een reeks kwaadaardige indringers na te spelen. Er is een groot assortiment ninjaspeelgoed om te bouwen.

LEGO Friends

Met LEGO® Friends sets kunnen kinderen situaties uit het echte leven naspelen. Er zijn sets voor alle leeftijden – van eenvoudig te bouwen speelgoed vanaf 4 jaar tot meer uitdagende en spannende modellen. Met elke set kunnen kinderen scènes uit de tv-serie naspelen of hun eigen verhalen bedenken.

LEGO voor volwassenen

Met LEGO® bouwsets voor volwassenen kan iedereen genieten van boeiende bouwsessies. Creëer zelf de mooiste modellen en geef ze een mooi plekje. Er is voor elk wat wils, of je nu bent geïnteresseerd in entertainment, voertuigen, sport, kunst of reizen. Kom helemaal tot rust met de bouwsets voor volwassenen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.