Zoogcompressen

Als je borstvoeding geeft, kan het zijn dat je borsten tussen het voeden in gaan lekken. Ook tijdens het voeden kan het zijn dat de borst waarmee niet gevoed wordt, gaat lekken. Met zoogcompressen zorg je dat de lekkende melk wordt opgevangen, zodat je geen natte plekken in je kleding krijgt. Bij ons shop je zoogcompressen gemakkelijk online.

6 Resultaten
Nieuwste collectie

6 Resultaten

Zoogcompressen

Als je borstvoeding geeft, lekt er af en toe wat melk uit je borsten. Je wilt natuurlijk niet dat dit zichtbaar is of dat je kleding er vies van wordt, daarom dragen veel vrouwen zoogcompressen. Je kunt kiezen voor verschillende soorten zoogcompressen met ieder zijn voor- en nadelen. Kies je voor wegwerp zoogcompressen, dan kun je ze gemakkelijk weggooien na gebruik. Wel moet je dan weer nieuwe kopen als het pak op is. Kies je voor uitwasbare zoogcompressen, dan was je de borstcompressen gemakkelijk uit in de wasmachine en denk je ook nog een beetje aan het milieu! Neem een kijkje tussen het verrassende assortiment met merken als onder andere Philips AVENT, Medela en Natusan.

Verzorging

Naast de zoogcompressen is het ook fijn om een thermocompres aan te schaffen. De thermocompressen van Philips AVENT kun je op 2 manieren gebruiken. Je kunt de compressen koud gebruiken, wanneer je pijnlijke of gezwollen borsten hebt zal dit helpen bij pijnverlichting. Of juist warm om vóór het voeden te melktoevoer te stimuleren. Door de zachte hoes die bijgeleverd wordt is het product comfortabel en zacht op de huid aanvoelt.

Ga je beginnen met borstvoeding geven? Kijk dan eens naar de borstverzorgingsset van Philips AVENT, zo ben je voorbereid voor de eerste dagen borstvoeding geven. Dit pakket bevat borstcompressen voor ’s nachts en overdag, twee thermocompressen om de pijn te verlichten en de melktoevoer te stimuleren, één bh-clip en één wasbaar opbergetui. Zo kun je al je producten slim opbergen in het opbergetui en ben je klaar voor het moederschap.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help