Kindergilets voor meisjes

Hou jij er ook zo van om te shoppen voor je kleine meid of zoekt jouw modebewuste en zelfstandige dochter inmiddels zelf haar kleding uit? Bij wehkamp hebben wij fantastische kindergilets voor meisjes waar je eindeloos veel combinaties mee maakt. Deze meisjesgilets kan jouw kind het hele jaar door dragen.

107 Resultaten
Nieuwste collectie

107 Resultaten

De kindergilets voor meisjes van wehkamp bieden eindeloos veel mogelijkheden

Vind jouw dochter het leuk om elke dag wat anders aan te trekken en te experimenteren met kledingstijlen? Wij hebben kindergilets voor meisjes in schattige babymaten en ook voor opgeschoten pubermeisjes die heel goed zelf hun keuze kunnen maken. Wat is een kindergilet? Een gilet is een vest zonder mouwen dat vroeger door mannen werd gedragen als onderdeel van een driedelig pak. Tegenwoordig worden gilets door zowel mannen als vrouwen gedragen en hebben ook kinderen de gilets ontdekt. Deze worden lang niet altijd meer gedragen onder een pak. Meisjes kunnen de kindergilets op verschillende manieren dragen als onderdeel van een casual outfit of voor een feestelijke gelegenheid. Gilets hoef je niet dicht te knopen, je kan ze ook open dragen voor een speels effect.

Een meisjesgilet laat jouw dochter stralen

Je maakt van een doorsnee kledingstuk meteen iets bijzonders met een denim kindergilet voor meisjes. Een jurk met daarover een gilet van denimstof maakt van jouw dochter een stoere verschijning. Ook een gilet met borduursels en sierrandjes fleurt een saaie outfit op. In de winter kan je een kindergilet voor meisjes van sweatstof prima over een jas heen dragen voor een extra laagje. Ook binnen is een gilet in de winter fijn als je het over een trui draagt. Voor de kou hoeft je dochter niet meer te vrezen. Naar een feest draagt jouw dochter een witte blouse in combinatie met een gilet. Samen met een flared broek is dit een toffe outfit. In de zomer kan je dochter het gilet voor meisjes ook goed over een mouwloos topje dragen. Samen met een jeansshort is ze helemaal klaar voor warme temperaturen.

Koop het kindergilet voor meisjes in de aanbieding bij wehkamp

Kinderen groeien als kool en sommige kledingstukken kunnen ze slechts een paar maanden dragen. Geef jij liever niet teveel uit, maar wil je wel dat je dochter er leuk uitziet? Koop een gilet voor meisjes in de sale.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.