Kindersportschoenen voor jongens

Kun jij niet wachten tot je weer op het voetbalveld staat? Of liever op de atletiekbaan of het hockeyveld? Hoe dan ook: een paar sportschoenen voor jongens hoort erbij! Welke sport je ook doet, met merken als adidas performance en Asics heb jij voldoende keuze.

141 Resultaten
Nieuwste collectie

141 Resultaten

Jongenssportschoenen

Actieve jongens sporten natuurlijk het liefst in opvallende, coole en goed zittende sportschoenen. Met een paar flitsende, knallend gekleurde sportschoenen kun je ze net dat extra zetje geven richting hockey, tennis of voetbal; ook als ze een keer wat minder zin hebben in de training. Ook de gymles op school wordt extra leuk met een paar mooie indoor-sportschoenen. Of hij nu van wit, zwart of neonkleuren houdt, bij wehkamp vind je zeker een paar geschikte sportschoenen voor zijn favoriete sport.

Sportschoenen voor jongens: leef je uit!

Belangrijke regel bij het sporten is: volop genieten en je 100% kunnen uitleven. Vandaar dat het belangrijk is om de juiste sportschoenen te kiezen. Sportieve jongens moeten zich zonder problemen kunnen uitleven en geen last krijgen van blaren of zere enkels. Een zachte, verende zool vangt de klappen op tijdens hockey of zaalvoetbal en een stevige schoen ondersteunt de enkels bij onverwachte draaibewegingen, bijvoorbeeld bij basketbal en tennis. Elke sport vraagt om de juiste voetbescherming en flexibiliteit. Bij de ene sport is het steunen van voeten en enkels noodzakelijk, bij de andere sport zijn soepele, lichtgewicht schoenen juist aan te raden.

Voor teamplayers en solo-sporters

Sportmerken besteden veel aandacht aan de functionaliteit in sportschoenen; denk aan demping, schokbestendigheid en bescherming tegen water, kou en wrijving. De look is daarnaast minstens zo belangrijk. Naast klassieke witte en zwarte sportschoenen zijn er steeds meer schoenen in knalkleuren, zoals oranje, geel en neonkleuren. Ook schoenen met zilverkleurige accenten zijn niet meer weg te denken van het sportveld. Bij wehkamp vind je mooie, stevige en lichtgewicht sportschoenen voor jongens, geschikt voor teamplayers en solo-sporters. Bekijk de mooie collecties van onder andere adidas Performance, Puma, ASICS en Scapino.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.