Luieremmers

Een pasgeboren baby poept gemiddeld drie à vier keer per dag. Dat wordt wat minder in de loop der tijd, maar toch: al die luiers wil je niet in je gewone vuilnisbak verzamelen. Die wil je luchtdicht afgesloten hebben. De handige luieremmers van o.a. Ubbi, Tommee Tippee en We-Too zorgen ervoor dat je gebruikte luiers eenvoudig kunt opbergen voordat ze onaangename geurtjes verspreiden.

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Luieremmers

Laten we eens beginnen met een weetje. Wist je dat een pasgeboren baby gemiddeld drie à vier keer per dag poept? Dat wordt wat minder in de loop der tijd, maar toch: al die luiers wil je niet in je gewone vuilnisbak verzamelen. Die wil je luchtdicht afgesloten hebben, zodat je zo min mogelijk last hebt van de vieze geurtjes. De handige luieremmers van onder andere Ubbi, Tommee Tippee, Korbell en We-Too zorgen ervoor dat je gebruikte luiers eenvoudig kunt opbergen voordat ze onaangename geurtjes verspreiden. Er zijn hele simpele luieremmers en bijzonder geavanceerde. Uiteraard correspondeert de prijs ervan ook hiermee. Die keuze laten we dus graag aan jou over. Waar het om gaat is dat je bij ons kunt kiezen uit verschillende opties, zodat je altijd iets vindt dat helemaal past bij jouw wensen en budget. Ook navullingen voor luieremmers hebben we voor je. Kies ook voor de goede prijs/kwaliteitverhouding van Wehkamp!

Zo werken luieremmers

De precieze werking verschilt per luieremmer, maar het principe is overal hetzelfde: vieze luiers worden per stuk luchtdicht afgesloten en opgeborgen. Sommige varianten voegen daar nog een extra technologie aan toe, zoals een mechaniek waarbij er alleen lucht in kan, maar geen lucht uit. Zelfs het verwisselen van de afvalzak is geheel reukloos. De luieremmers van Korbell werken met een doordraaisysteem en drievoudige geurbescherming. Bovendien kun je deze producten als pedaalemmer gebruiken wanneer je baby groot is. Je hebt er dus heel lang wat aan! Kies uit ons assortiment luieremmers het exemplaar dat bij jou past en geniet van je geurvrije omgeving.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.