POP top teaser image

Babydragers

26 Resultaten
Aanbevolen

26 Resultaten

Comfortabele en stijlvolle babydragers voor onderweg

Het is heerlijk om zonder al te veel gedoe met je baby de deur uit te kunnen gaan. Heb je weinig ruimte in de auto voor een kinderwagen of heb je gewoon graag je kindje dicht bij je of je handen vrij? Dan is een babydrager een ideale oplossing. Bekijk het ruime aanbod bij wehkamp en kies je favoriete model.

Een babydrager in verschillende uitvoeringen

Voor je pasgeboren kindje geeft het een heel geborgen gevoel om in een babydrager op de buik van de vader of moeder gedragen te worden. Wanneer kinderen wat ouder zijn en het hoofdje goed rechtop kunnen houden, willen ze steeds meer van de wereld zien. Dan is een babydrager op de rug heel prettig. Met een rugzak babydrager kan je kindje namelijk heel goed om zich heen kijken. Liever een heupdrager, dan kies je voor een babydrager voor de heup. Let ook goed op de houding van je baby in de draagzak. Voorkom dat de heupjes teveel belast worden. Een houding waarbij de beentjes iets gespreid zijn, is minder belastend voor de heupen van de baby.

Een babydrager bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp koop je een babydrager van verschillende materialen, zoals katoen, elastaan, linnen en polyester. Ook aan vormgeving is aandacht besteed. Bekijk maar eens de ruime keuze van diverse kleuren en prints. Ben je op zoek naar een drager voor op de heup, rug of buik en heb je daarbij ook wensen op het gebied van kleur? Selecteer deze kenmerken dan in de zoekfilters om snel een keuze te kunnen maken. Blijkt dan uiteindelijk dat je gekozen product toch anders is dan je had gedacht, dan stuur je deze eenvoudig en zonder bijkomende kosten retour.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.