POP top teaser image

Commodes

Een commode wordt gebruikt om je baby op aan te kleden. De lades in de commode kun je gebruiken om spullen in op te bergen. Handig, want zo heb je alles bij de hand en hoef je je baby niet alleen op de commode te laten liggen. Wij hebben ze voor je van verschillende merken en in verschillende kleuren! Bekijk ook alle aankleedkussens en allerlei aankleedkussenhoezen voor op de commode.

22 Resultaten
Aanbevolen

22 Resultaten

Commode

Wist je dat de commode het meubel is dat jij het vaakst gebruikt in de kamer van je baby? Oké, je kind slaapt natuurlijk langer dan dat het op de commode ligt, maar uitgedrukt in minuten per dag sta je vaker luiers te verwisselen en je baby aan te kleden dan dat je de kleine in bed legt of eruit haalt. Reden genoeg dus om goed na te denken over het type commode dat je aan wilt schaffen. Wij helpen je graag op weg met wat tips.

Veilig en handig meubelstuk

Natuurlijk wil je absoluut zeker weten dat je baby veilig kan liggen op een commode. Maar je wilt ook graag dat het meubelstuk handig is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Voldoende bergruimte is dan ook een duidelijke wens bij veel mensen. Kijk of je er gemakkelijk bij kunt, want tijdens het verschonen van je baby heb je meestal slechts één hand beschikbaar. Dat je voor een stevige en stabiele commode gaat, spreekt voor zich. De hoogte moet minimaal 90 cm zijn, want anders moet je te diep bukken en krijg je last van je rug. Mochten jij en je partner allebei lang zijn, dan mag je gerust voor 100 cm hoogte kiezen. Andere veiligheidsaspecten zijn de opstaande rand van minimaal 3 cm, die voorkomt dat je baby er zomaar af kan rollen en een glad oppervlak zonder harde hoeken of scherpe randen, moeren of schroeven.

Kies jouw mooie nieuwe commode

Er valt heel wat te kiezen op het gebied van design als je een nieuwe commode wilt uitzoeken. Bekijk ons assortiment en je vindt vanzelf jouw ideale exemplaar!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.