Bordspellen

Een gezellig avondje met de familie? Speel eens een familiespel! Een spannend spel, een actief spel, je algemene kennis testen: wij hebben een ruim aanbod bordspellen voor je. Een spel vinden dat bij de hele familie in de smaak valt gaat wel lukken dus!

254 Resultaten
Aanbevolen

254 Resultaten

De leukste bordspellen bij elkaar

Spelletje spelen? De leukste bordspelletjes staan op deze pagina. Van klassieke bordspellen tot nieuwe bordspellen en van bordspellen voor jonge kinderen tot spellen voor volwassenen.

Verschillende bordspellen voor volwassenen

Bij bordspellen voor volwassenen zijn vaak de strategische spellen het meest populair. Je speelt het spel volgens een vooropgezet plan en of je het spel gaat winnen is niet alleen afhankelijk van geluk, maar ook van de strategie die je hebt gekozen. Een voorbeeld van een strategisch bordspel is Carcassonne. Daarnaast is ook Stratego een spel waarbij je goed moet nadenken om het spel te kunnen winnen.

Veel nieuwe bordspelletjes om uit te proberen

Waarschijnlijk ken je de klassieke bordspelletjes wel, zoals Ganzenbord en mens-erger-je-niet, maar er zijn inmiddels nog zo ontzettend veel leuke bordspellen bij gekomen. Speel bijvoorbeeld het spannende ontsnappingsspel Spookslot. Dit spel speelt zich af in een 3D-kasteel dat je zelf in elkaar moet zetten. Het spel Mysterium is een ander super spannend spel waarbij iedere speler het doel heeft om de waarheid te ontdekken achter de dood van de geest. Om dit te ontdekken, moeten de spelers samenwerken. Eén speler is de geest, terwijl de andere spelers fungeren als medium. Heb je bovendien weleens gehoord van het vogelspel Wingspan? Bij dit spel heb je je eigen opvangcentrum en moet je proberen om de beste leefomstandigheden voor de vogels in het opvangcentrum te creëren.

Leuke spellen voor jonge kinderen

Voor kleine kinderen is het spel Maak papa niet wakker ontzettend leuk om te spelen. Bij dit spannende spel moet je proberen om 's nachts bij de koelkast te komen zonder papa wakker te maken. Een ander leuk spel voor kinderen is The floor is lava. Hierbij moeten de spelers net doen alsof er hete lava op de vloer ligt. Bij dit spel zit een kleurwijzer en gekleurde matten, en het is de bedoeling dat je naar de mat springt met dezelfde kleur als aangegeven op de kleurwijzer. Dit spel brengt kinderen al spelend in beweging!

Bordspel kopen bij wehkamp

Bordspel aanbiedingen bemachtigen? Houd dan deze pagina heel goed in de gaten. Het komt namelijk regelmatig voor dat er bordspellen of andere soorten spellen, zoals dobbelspellen of kaartspellen worden afgeprijsd. Heb je eigenlijk gewoon snel een leuk bordspel nodig om cadeau te geven? Je kunt dan een bordspel kopen en het spel morgen al bij je thuis laten bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.